Loading...
8968 Branded Map
Ref: 8968

Kamienica Retmana

Michała Stachowicza, Zwierzyniec

Ексклюзивні резиденції в центрі Кракова

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Kamienica Retmana

Hamilton May Logo Hamilton May

Ексклюзивні резиденції в центрі Кракова

Kamienica Retmana – це елегантна та інтелектуальна 5-поверхова будівля, яка будується в стриманому та популярному районі Сальватор Старого міста Кракова. Будівля включатиме лише 28 унікальних квартир ...

Kamienica Retmana – це елегантна та інтелектуальна 5-поверхова будівля, яка будується в стриманому та популярному районі Сальватор Старого міста Кракова. Будівля включатиме лише 28 унікальних квартир із зеленими та енергоефективними рішеннями, включаючи рекуперацію тепла, сонячні батареї, док-станції для електромобілів та збір дощової води для поливу саду. Інвестиція знаходиться всього в декількох хвилинах ходьби від площі Ринок і бульварів Вісли, а також парку Блоня. На привабливість місця також впливає близькість ринку свіжих овочів та фруктів на Plac na Stawach, а також різноманітних зон відпочинку навколо річки Вісли та замку Вавель.

Будівництво комплексу планується завершити на початку 2018 року - проект був створений командою відомих архітекторів - інвестиція буде завершена високоякісними матеріалами. Його фасад оброблять якісним натуральним каменем, а в інтер’єрах – граніт, дерево, сталь і скло.

Будівля буде під наглядом і доступна лише для мешканців. Представницький вхід буде оздоблений з великою увагою до деталей і представлятиме сучасний стиль в іншому історичному районі. Квартири будуть оснащені опцією Smart Home, керованою за допомогою смартфона або комп’ютера, а також фільтрованим повітрям у всій будівлі. Усі блоки матимуть висоту стелі вище середньої приблизно 280 см. Нарешті, резиденція обслуговується скляним малошумним ліфтом, який з’єднує всі поверхи з холом і підземним гаражем. Наявна парковка забезпечує комфорт і є надзвичайно цінним активом у центрі міста.

Деталі нерухомості

Ref: 8968
Місто
Kraków
Вулиця
Michała Stachowicza
Мікрорайон
Salwator, Zwierzyniec
Status
Існуючий
Кількість квартир
28
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Salwator

Salwator - елітний і елегантний

Один з найкрасивіших районів Кракова, відомий своєю чудовою архітектурою початку 20 століття та незрівнянною атмосферою.

Один з найкрасивіших районів Кракова, відомий своєю чудовою архітектурою початку 20 століття та незрівнянною атмосферою.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.