Loading...
8114 Branded Map
Ref: 8114

Koneser Centrum Praskie

Markowska, Praga Północ

Квартири в Koneser Centrum Praskie – еталон сучасного міського простору

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Koneser Centrum Praskie

Hamilton May Logo Hamilton May

Квартири в Koneser Centrum Praskie – еталон сучасного міського простору

Koneser Centrum Praskie – це надзвичайна інвестиція в центрі району Прага та прекрасний приклад багатофункціональної міської архітектури, яка може служити житловим, комерційним, культурним і ділови...

Koneser Centrum Praskie – це надзвичайна інвестиція в центрі району Прага та прекрасний приклад багатофункціональної міської архітектури, яка може служити житловим, комерційним, культурним і діловим цілям.


Koneser Centrum Praskie

Дизайн комплексу базується на адаптації старих постіндустріальних заводських будівель і створенні інноваційних проектів, які ідеально поєднуються з навколишньою історичною міською структурою. Вражаючий масштаб розвитку та його унікальна естетика значною мірою сприяють атмосфері району. Витончені фасади будівель, асфальтовані алеї, відкриті простори та затишні переходи створюють справді невибагливе, дружнє та чарівне місце.

Квартири, мансарди та софт-лофти в комплексі мають відмінний стандарт і відрізняються високофункціональними архітектурними рішеннями. Окрім житлових приміщень, офісів і послуг, у комплексі розміщуватимуться Google Campus Warsaw, готель, конференц-центр і Музей польської горілки.

Koneser Centrum Praskie - Розташування

Koneser Centrum Praskie розташований між вулицями Ząbkowska, Nieporęcka, Białostocka та Markowska. Має гарний доступ до громадського транспорту (метро, численні автобусні та трамвайні лінії, а також залізнична станція Warszawa Wschodnia). Завдяки численним кафе і ресторанам, галереям, музеям, магазинам і бутикам жителі зможуть сповна насолодитися принадами міського життя.


Koneser Centrum Praskie - Апартаменти

Інвестиція являє собою 5-поверховий будинок на 76 квартир різної площі (82,25 - 169,17 м2). Приміщення виконано в промисловій естетиці. Високі поверхи (3 м) і повністю засклені фасади. Їх інтер'єр можна вільно організовувати. На верхніх поверхах — пентхауси з мезонінами; вони базуються на концепції 2-рівневого відкритого простору. Вони також мають прямий доступ до терас, розташованих на різних рівнях готелю.


Не соромтеся зв’язатися з Гамільтон Мей, щоб дізнатися більше про квартири, доступні для продажу.

Деталі нерухомості

Ref: 8114
Місто
Warszawa
Вулиця
Markowska
Мікрорайон
Praga Północ
Status
Існуючий
Кількість квартир
76
Від центру
w centrum
Всі поверхи
5

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Praga Północ

Praga Północ - місцевий богемний район на іншому березі річки

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.