Loading...
7531 Branded Map
Ref: 7531

Noakowskiego 16

Stanisława Noakowskiego, Śródmieście

Noakowskiego 16 - унікальний та відновлений таунхаус у центрі варшавського Середмістя

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Noakowskiego 16

Hamilton May Logo Hamilton May

Noakowskiego 16 - унікальний та відновлений таунхаус у центрі варшавського Середмістя

Noakowskiego 16 — це відомий кам'яниця 1913 року в центрі Варшави. Будівля пройшла капітальну реконструкцію, яка зберегла оригінальні елементи та оснастила забудову всіма сучасними житловими рі...

Noakowskiego 16 — це відомий кам'яниця 1913 року в центрі Варшави. Будівля пройшла капітальну реконструкцію, яка зберегла оригінальні елементи та оснастила забудову всіма сучасними житловими рішеннями, що в сукупності робить нерухомість однією з найпривабливіших житлових забудов Середмістя.


Noakowskiego 16

Інвестиція являє собою відреставровану 6-поверхову будівлю початку 20-го століття, яка містить понад 60 престижних квартир різної площі та конфігурації кімнат. Забудовник зберіг оригінальні орнаменти парадного фасаду, а також внутрішнього двору. Кам'яниця вважається справжньою перлиною періоду польської сецесії. Будівля має дуже багату історичну історію та була домом для відомого композитора Кароля Шиманського, відомого диригента Казімєжа Вількомірського та олімпійського чемпіона 1932 року Януша Косоцінського.
Інвестиції були завершені до кінця 2015 року.

Noakowskiego 16 - Розташування

Таунхаус розташований біля площі Політехніки, що ідеально підійде як для тих, хто веде активний міський спосіб життя, так і для сімей, які неодмінно оцінять близькість багатьох навчальних закладів та зон відпочинку. На першому поверсі комплексу розміщені елегантні ресторани та послуги, а також відома кондитерська Станіслава Дибальського. Розташування також забезпечує швидкий доступ до Королівського замку, а також Палацу культури та науки. Крім того, до кожного району можна легко дістатися за допомогою метро (3 станції розташовані поруч), центрального залізничного вокзалу, станції Powiśle та близько 30 ліній громадського транспорту, що курсують у цьому районі. Нарешті, дістатися до інших міст також легко завдяки 4 національним дорогам, що проходять через район Середмістя.


Noakowskiego 16 - Апартаменти

Таунхаус пропонує 60 квартир різної площі; від просторих студій площею 30 м2 до престижних квартир площею понад 160 м2. Забудова контролюється та охороняється для додаткової безпеки її мешканців. Кожна з пропонованих квартир вже обладнана інфраструктурою Інтернет/телебачення, а також пристосована для використання мешканцями з обмеженими можливостями. Нарешті, квартири мають надзвичайно високі стелі – навіть до 4 метрів, залежно від рівня будівлі.

Деталі нерухомості

Ref: 7531
Місто
Warszawa
Вулиця
Stanisława Noakowskiego
Мікрорайон
Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
60
Від центру
w centrum
Всі поверхи
7

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.