Loading...
4797 Branded Map
Ref: 4797

Osiedle Konstancja

Warszawska, Konstancin-Jeziorna

Konstancja - престижний житловий комплекс в Konstancin-Jeziorna

Переглянути актуальні пропозиції в
Osiedle Konstancja:

Hamilton May Logo Hamilton May

Konstancja - престижний житловий комплекс в Konstancin-Jeziorna

Hamilton May із задоволенням представляє інвестицію «Konstancja» - розкішний житловий комплекс односімейних будинків в унікальному місці - Konstancin-Jeziorna Житловий комплекс Констанц...

Hamilton May із задоволенням представляє інвестицію «Konstancja» - розкішний житловий комплекс односімейних будинків в унікальному місці - Konstancin-Jeziorna


Житловий комплекс Констанція

Житловий комплекс Konstancja, розташований у Констанцин-Єзьорна, є абсолютно новою ексклюзивною інвестицією в передмісті, що складається з односімейних напівквартирних будинків і резиденцій, які унікальним чином поєднують сучасні архітектурні рішення з прекрасним ландшафтом.

У селищі планується 320 будинків - наразі, після 5 послідовних етапів забудови, побудовано 279 будинків. Нерухомість була спроектована такими відомими творцями, як «JEMS Architekci», «dip Biuro Projektów» і «APA Kuryłowicz & Associates».

Житловий комплекс Konstancja пишається високими стандартами безпеки та комфорту проживання. Тут унікальний (і дуже сприятливий для здоров’я) клімат міста поєднується з чудовим архітектурним плануванням, що забезпечує великі рекреаційні зелені зони, а також безпечне середовище для дітей (у комплекті з ігровим та баскетбольним майданчиками).

Для додаткової безпеки весь населений пункт забезпечений цілодобовою охороною та службою носія, моніторингом, інфрачервоними датчиками, контрольованим доступом, домофоном та огорожею.


Житловий комплекс Konstancja - Розташування

Селище Констанція розташоване лише за 16 км від центру міста - зручні маршрути спрощують подорожі, а зелене оточення дарує спокійне та здорове середовище.

Інвестиція знаходиться неподалік від престижної Американської школи, а також нещодавно відкритого дитячого садка. Завдяки наявності численних зелених рекреаційних зон поселення Констанція прекрасно відокремлюється від метушні повсякденного міського життя і стає ідеальним вибором для сімей з дітьми.


ЖК Konstancja - Будинки

Житловий комплекс Konstancja складається з приватних будинків і резиденцій різної площі - 216-311 м2, розташованих на мальовничих ділянках від 700 до 1650 м2.

Інтер'єри будинків ретельно розроблені з метою комфорту мешканців. Крім того, структури дозволяють істотно налаштувати, щоб відповідати потребам окремих клієнтів. Усі будинки дуже добре освітлені та мають великі дерев'яні вікна. Тераси служать ідеальним продовженням віталень.


Загальна інформація

Гамільтон Мей особливо пишається інвестицією Konstancja через її престижне розташування, комфорт життя, безпеку та якість розвитку. Інвестиція користується великою популярністю серед найвибагливіших клієнтів.

Будь ласка, зв'яжіться з нашими офісами, щоб отримати більше інформації про цю інвестицію та домовитися про перегляд доступних об'єктів.

Деталі нерухомості

Ref: 4797
Місто
Konstancin-Jeziorna
Вулиця
Warszawska
Мікрорайон
Konstancin-Jeziorna
Status
Існуючий
Кількість квартир
320
Від центру
w centrum
Всі поверхи
Parter

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Konstancin-Jeziorna

Констанцін-Єзерна - місто для місцевої еліти з оздоровницею

Надзвичайний мікроклімат цього прекрасного містечка, розташованого на південь від Варшави, складають як курорт, так і елітна громада.

Надзвичайний мікроклімат цього прекрасного містечка, розташованого на південь від Варшави, складають як курорт, так і елітна громада.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.