Loading...
4619 Branded Map
Ref: 4619

Osiedle domów Ventana

Słonecznej Polany, Wesoła

Ventana - елегантний і стильний житловий комплекс

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Osiedle domów Ventana

Hamilton May Logo Hamilton May

Ventana - елегантний і стильний житловий комплекс

Hamilton May представляє елегантний і стильний житловий комплекс Ventana, розташований в красивому, зеленому і тихому районі поблизу Варшави. ЖК Вентана - Інвестиція Це ексклюзи...

Hamilton May представляє елегантний і стильний житловий комплекс Ventana, розташований в красивому, зеленому і тихому районі поблизу Варшави.


ЖК Вентана - Інвестиція

Це ексклюзивне та стримане поселення розташоване у Валендові, недалеко від Варшави. Вілли розташовані неподалік від чарівних Хойновських лісів, а також численних ставків і річки Утрата. Це мальовниче місце ідеально підходить для тих, хто цінує природу та її красу, водночас жадає близькості великого міста. Доступ до Вентани веде через двоє ефектних металевих воріт - вся територія огороджена надійним та елегантним парканом. Архітектура будинків Ventana нагадує традиційні польські садиби. У селищі є своя зона відпочинку з дитячим майданчиком, а також цілодобова охорона. Будинки оточені красиво оформленою зеленню - доріжки ретельно освітлені та добре позначені.


Розташування ЖК Вентана

Поселення розташоване у Валендові - трохи менше ніж за 18 км від Варшави, між Надажином і Магдаленкою, за 20 км від аеропорту Окенце. Поруч розташовані торгові парки Janki та Maximus. У радіусі кількох хвилин їзди розташовані численні зручності (дитячі садки, школи, магазини, кінзали, басейни та фітнес-центри). Неподалік також проходять траси, що ведуть до Кракова та Катовіце. До центру можна дістатися через Краківську авеню - маршрут через Магдаленку з іншого боку зручно приведе вас до Пясечно та вулиці Пулавської.


Будинки та садиби в ЖК Ventana

Кожен покупець індивідуальний і має різні очікування - тому Ventana пропонує будинки та садиби в семи різних забудовах. Усі помешкання елегантні та мають вражаючі, добре освітлені інтер’єри.

Вілли побудовані з використанням природних ресурсів найвищої якості. Конструкції зведені з керамічної цегли (товщина 25см). Покрівля покрита керамічною черепицею (колір графіт). У помешканнях білі двері та вікна з сучасною обробкою та термопластим склом - балкони оснащені сталевими перилами ручної роботи. Будинки поселення Вентана мають 2 поверхи (перший і 1-й поверхи - кожен висотою 3 метри, що безумовно відрізняє цю забудову від інших, зазвичай пропонує лише невелику мансарду).

Будинки доступні в різних розмірах, починаючи від конструкцій розміру А площею 160 м2, до об’єктів розміру Е площею 470 м2.

Деталі нерухомості

Ref: 4619
Місто
Warszawa
Вулиця
Słonecznej Polany
Мікрорайон
Wesoła
Status
Існуючий
Кількість квартир
48
Від центру
w centrum
Всі поверхи
2

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.