Loading...
6366 Branded Map
Ref: 6366

Plac Unii

Puławska, Mokotów

Plac Unii - сучасні офіси в чудовому місці

Hamilton May Logo Hamilton May

Plac Unii - сучасні офіси в чудовому місці

Hamilton May представляє сучасний офісний комплекс, розроблений, щоб задовольнити очікування навіть найвимогливіших клієнтів. Вражаюча забудова розташована на межі районів Середмістя та Мокотув – тут ...

Hamilton May представляє сучасний офісний комплекс, розроблений, щоб задовольнити очікування навіть найвимогливіших клієнтів. Вражаюча забудова розташована на межі районів Середмістя та Мокотув – тут пропонуються приміщення різної площі категорії А+ – від 150 до 2500 м2.

Комплекс Plac Unii, який отримав свою назву від сусідньої площі Unii Lubelskiej, складається з 3 будівель; дві 6-поверхові споруди та дуже вражаюча 90-метрова вежа. Офісні приміщення розташовані на 2-21 поверхах. Кожен поверх доступний для оренди одному, двом або чотирьом орендарям, а модульне планування дозволяє індивідуально підлаштовувати площі відповідно до конкретних потреб цих орендарів. Додатковим активом інвестиції є розвинена комерційна/послугова база, розташована на нижніх рівнях забудови - торговий центр Plac Unii.

Безпеку та комфорт мешканців гарантують численні сучасні рішення. До них відносяться індивідуально керована система освітлення 500 люкс, встановлена в підвісних стелях, високі підлоги (розширений поріг ваги до 5 KN/м2), антистатичне килимове покриття, контроль доступу, а також вдосконалена система запобігання пожежі/оповіщення. Місця на підземній автостоянці доступні за додаткову плату.

Ті, хто зацікавлений у якісній архітектурі, напевно оцінять проект будівлі, створений професором Стефаном Куриловичем, натхненний американськими хмарочосами початку 20 століття та надзвичайно схожий на них.

Орендна плата: 19 євро/м2 + комунальні послуги 20 злотих/м2.

Місцезнаходження

Умови оренди

Ref: 6366
Початкова ціна оренди
19 EUR/m2
Плата за послуги
20 PLN/m2
Мінімальний час оренди
60 miesiące
Підземний паркінг
500 PLN/m2

Інформація про будинок

Ref: 6366
Місто
Warszawa
Вулиця
Puławska
Мікрорайон
Mokotów
Status
Існуючий
Загальна площа будинку
41000m2
Загальна орендна площа під офіс
38000m2
Кількість підземних поверхів
4
Середня площа поверху
1605m2
План приміщень
flexible
Співвідношення місць загального користування в будинку
3.2-9.95%
Кількість підземних паркомісць
800
Коефіцієнт паркомісць
1:73m2
Від центру
sidebar-sales-apartment.in-centre
Кількість поверхів
21
Kontrola dostępu Kontrola dostępu
Klimatyzacja Klimatyzacja
BMS BMS
Stołówka Stołówka
Wykładziny Wykładziny
Światłowody Światłowody
Parking dla gości Parking dla gości
Podniesiona podłoga Podniesiona podłoga
Recepcja Recepcja
Ochrona Ochrona
Czujniki dymu Czujniki dymu
Spryskiwacze przeciwpożarowe Spryskiwacze przeciwpożarowe
Podwieszane sufity Podwieszane sufity

План нерухомості

 - plan

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.