Loading...
4576 Branded Map
Ref: 4576

Platinum Towers

Grzybowska, Wola

Platinum Towers - престижна інвестиція в центрі міста

Переглянути актуальні пропозиції в
Platinum Towers:

Hamilton May Logo Hamilton May

Platinum Towers - престижна інвестиція в центрі міста

Hamilton May представляє житловий комплекс «Platinum Towers», створений для найвимогливіших клієнтів у центрі Варшави. Платинові вежі Platinum Towers – це житловий комплекс висо...

Hamilton May представляє житловий комплекс «Platinum Towers», створений для найвимогливіших клієнтів у центрі Варшави.


Платинові вежі

Platinum Towers – це житловий комплекс висотою 80 метрів з двох 22-поверхових будинків. Інвестицію розробили Йосі Сіван і Пьотр Маєвскі, а розробив відомий міжнародний інвестор Atlas Estates.

Вежі мають мінімалістичний дизайн і оброблені пісковиком - вони були розроблені між 2007 і 2009 роками. В обох розташовані розкішні апартаменти (близько 200 в кожній) з феноменальним видом на центр міста. Квартири доступні в різних розмірах - від однокімнатних квартир площею 36 м2 до величезних пентхаусів площею 200 м2, розташованих на верхніх поверхах інвестиції.

У комплексі 396 квартир, а також трирівневий підземний паркінг на 1000 паркомісць. Два верхніх поверхи кожної вежі можуть похвалитися розкішними пентхаусами, а також зимовими садами та терасами. На першому поверсі, який об’єднує Платинові вежі, розташований торговий центр. Неподалік є гарна зелена ділянка.

Platinium Towers отримав нагороду «Platinum Drill» у категорії «житлова забудова».


Розташування Platinum Towers

Дві вежі розташовані в західній частині центру Варшави, між вулицями Гржибовська та Вроня, неподалік від готелю Hilton і IGD Apartment Tower, що зараз будується. Місце дуже непомітне, зберігаючи зручний доступ до добре розвиненої сервісної та комунікаційної інфраструктури.

Західна частина вулиці Гржибовської є одним із районів міста, що найшвидше розвиваються. Місце знаходиться всього в декількох кроках від історичного району навколо Саського саду (можна пройти повз сучасну частину проспекту Яна Павла II, а також Музей Варшавського повстання).

У радіусі 5 хвилин від Platinum Towers є багато цікавих місць, зокрема:
• Палац культури і науки,
• ТЦ Złote Tarasy,
• Центральний вокзал,
• Саський сад.


Квартири в Platinum Towers

Доступні квартири різної площі - від невеликих студій (36 м2), одно- та двокімнатних квартир до великих ексклюзивних пентхаусів на верхніх поверхах, з яких відкривається прекрасний вид на Варшаву. Всі квартири виконані за найвищим стандартом


Загальна інформація

Hamilton May займається об'єктами найвищого рівня, розташованими в центрі на Варшавській, одним із яких є Platinum Towers. У нас часто є хороший запас вільних квартир для оренди та продажу.

Деталі нерухомості

Ref: 4576
Місто
Warszawa
Вулиця
Grzybowska
Мікрорайон
Wola
Status
Існуючий
Кількість квартир
396
Від центру
w centrum
Всі поверхи
22

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.