Loading...
12267 Branded Map
Ref: 12267

Rakowicka Podkowa

Rakowicka, Stare Miasto

Нова квартира в елегантному комплексі Rakowicka Podkowa

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Rakowicka Podkowa

Hamilton May Logo Hamilton May

Нова квартира в елегантному комплексі Rakowicka Podkowa

Квартири Hamilton May з радістю представляє нові апартаменти в сучасному інвестиційному комплексі Rakowicka Podkowa, розташованому в центрі Кракова. Інвестиція була завершена до кінця січня 2...

Квартири

Hamilton May з радістю представляє нові апартаменти в сучасному інвестиційному комплексі Rakowicka Podkowa, розташованому в центрі Кракова. Інвестиція була завершена до кінця січня 2018 року. Просторий хол із зоною ресепшн, а також інші загальні частини будівлі були завершені за найвищим стандартом. У будинку також є безшумний ліфт, який забезпечує доступ до підземного гаража.

Інвестиція пропонує функціональні невеликі квартири. Приміщення, розташовані на першому поверсі, мають зелені сади для індивідуального облаштування, а об’єкти, розташовані на верхньому рівні, мають унікальні, атмосферні та просторі балкони. Вагомою перевагою забудови є зелене подвір'я з численними алеями та ігровим майданчиком для дітей.

Місцезнаходження

Інвестиція ідеально розташована в самому центрі Кракова, в Grzegórzki. Відмінна мережа місцевого громадського транспорту залишається безсумнівною перевагою інвестиції; помешкання забезпечує зручний доступ до Старого міста (Головна ринкова площа 1200 м, Головний залізничний вокзал/Галерея Краківська 600 м) і багатьох культурних центрів, таких як Краківська філармонія чи Театр Словацького. І нарешті, неподалік від інвестиції розташовані ботанічний сад і парк Стшелецького, які ідеально підходять для відпочинку та релаксації.

Деталі нерухомості

Ref: 12267
Місто
Kraków
Вулиця
Rakowicka
Мікрорайон
Warszawskie, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
48
Від центру
2km
Всі поверхи
6

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.