Loading...
8721 Branded Map
Ref: 8721

Rezydencja Naruszewicza

Adama Naruszewicza, Mokotów

Naruszewicza Residence - елегантна житлова інвестиція в Mokotów

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Rezydencja Naruszewicza

Hamilton May Logo Hamilton May

Naruszewicza Residence - елегантна житлова інвестиція в Mokotów

Hamilton May з гордістю представляє ексклюзивну інвестицію, розташовану в престижній частині району Старого Мокотува, поруч із станцією метро Wierzbno. Naruszewicza Residence - інвестиці...

Hamilton May з гордістю представляє ексклюзивну інвестицію, розташовану в престижній частині району Старого Мокотува, поруч із станцією метро Wierzbno.


Naruszewicza Residence - інвестиція

Naruszewicza Residence складається з 8 надземних рівнів, оброблених матеріалами найвищої якості. Бічні сторони основної споруди мають п’ятирівневу висоту та мають тераси, обладнані декоративними перголами. Крім того, на даху комплексу є гарний сад. Вся інвестиція – це унікальне поєднання сучасної архітектури та елегантного дизайну інтер’єру, створеного Мацеєм Зієном, одним із найвідоміших модельєрів Польщі.

Naruszewicza Residence - розташування

Комплекс розташований у зручному місці - до центру міста можна дістатися за 15 хвилин. Крім того, мальовничі парки та довоєнні вілли, розташовані поблизу, значною мірою сприяють чарівній атмосфері району. Нарешті, в цьому районі розташовані численні магазини, школи та торговий центр.


Naruszewicza Residence - апартаменти

Інвестиція пропонує 76 розкішних та комфортабельних квартир різного типу та розміру, площею від 56 до 175 м2. Усі вони мають унікальні та ексклюзивні стилі обробки – як класичні, так і авангардні. Нарешті, в квартирах є різні додаткові площі, такі як балкони, лоджії та тераси.

Деталі нерухомості

Ref: 8721
Місто
Warszawa
Вулиця
Adama Naruszewicza
Мікрорайон
Mokotów
Status
Існуючий
Кількість квартир
76
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.