Loading...
3788 Branded Map
Ref: 3788

Tarasy Verona

Kołowa, Bronowice

Оренда та продаж квартир в ЖК Верона Тараси

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Tarasy Verona

Hamilton May Logo Hamilton May

Оренда та продаж квартир в ЖК Верона Тараси

Hamilton May представляє різноманітні квартири для оренди в Tarasy Verona, розташованому в районі Bronowice у Кракові, недалеко від центру міста. Tarasy Verona є популярним місцем проживання для ек...

Hamilton May представляє різноманітні квартири для оренди в Tarasy Verona, розташованому в районі Bronowice у Кракові, недалеко від центру міста. Tarasy Verona є популярним місцем проживання для експатів і людей, які працюють у багатьох офісних будівлях поблизу.


Тарасій Верона - Розвиток

Сучасний житловий комплекс Tarasy Verona складається з двох сучасних веж, у всіх квартирах є тераса або балкон. На території комплексу є плавальний басейн і тренажерний зал для користування мешканцями, а також ліфт і підземний гараж. Вежі завершено за високими стандартами та повністю контролюються за допомогою систем відеоспостереження та охоронців на території цілодобово. У 2013 році на ринок постачається друга черга сусіднього комплексу.


Розташування Tarasy Верона

Готель Tarasy Verona розташований на вулиці Армії Краєвої в передмісті Кракова Броновіце, приблизно за 3 км на захід від старого міста. Звідси можна легко дістатися як до центру міста, так і до автостради А4. Поруч із комплексом багато нових офісних будівель, що робить його ідеальним місцем для життя та роботи професіоналів.


Опис апартаментів в Tarasy Верона

Квартири доступні в різних розмірах, починаючи від невеликих студій, квартир з однією та двома спальнями та ексклюзивних пентхаусів, розташованих на верхніх поверхах, звідки відкривається приголомшливий вид на Краків. Усі квартири обладнані балконами - ті, що розташовані на останніх поверхах, мають вихід на просторі тераси.


Загальні відомості про Тараси Верона

Гамільтон Мей має великий запас нерухомості для оренди, доступної в Tarasy Verona, тобто Гамільтон Мей зазвичай має хороший вибір доступних орендованих квартир на вибір.

Деталі нерухомості

Ref: 3788
Місто
Kraków
Вулиця
Kołowa
Мікрорайон
Bronowice
Status
Існуючий
Кількість квартир
166
Від центру
3km
Всі поверхи
14

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.