Loading...
13363 Branded Map
Ref: 13363

Unique Tower

Grzybowska, Wola

Unique Tower - видатні апартаменти в Новій Волі

Переглянути актуальні пропозиції в
Unique Tower:

Hamilton May Logo Hamilton May

Unique Tower - видатні апартаменти в Новій Волі

Unique Tower - про інвестиції Унікальна вежа складається з трьох веж. Досягаючи висоти майже 100 метрів, це один із найвищих житлових будинків у Польщі. Надзвичайний стандарт поєднує в соб...

Unique Tower - про інвестиції

Унікальна вежа складається з трьох веж. Досягаючи висоти майже 100 метрів, це один із найвищих житлових будинків у Польщі. Надзвичайний стандарт поєднує в собі найкраще в околицях варшавського Середмістя, найвищий клас обробки, а також зручності, що відповідають престижним курортам.

Унікальна вежа - локація

Будівля знаходиться на Волі, яка є вітриною столиці, що розвивається. «Варшавський Манхеттен» є відповіддю на зростаючий інтерес до району для житлових, ділових і розважальних цілей.

Унікальна вежа - зручності

До послуг мешканців лобі з цілодобовим консьєрж-сервісом, SPA, фітнес-зал, ресторан і лаунж-бар. У будівлі також розташовані конференц-зали та бізнес-приміщення, а також станції для зарядки електромобілів.

Унікальна Вежа - Апартаменти

Серед різноманітної пропозиції квартир можна знайти інтер’єри від 49 до 271 кв. У квартирах є балкони або лоджії, з яких відкривається приголомшливий вид на місто.

Деталі нерухомості

Ref: 13363
Місто
Warszawa
Вулиця
Grzybowska
Мікрорайон
Mirów, Wola
Status
Існуючий
Від центру
w centrum
Всі поверхи
28

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.