Loading...
12392 Branded Map
Ref: 12392

V-offices Park

29 Listopada, Stare Miasto

V-offices Park - 1 черга забудови

Hamilton May Logo Hamilton May

V-offices Park - 1 черга забудови

Представлений комплекс сучасних офісно-сервісних будівель класу А «V-offices Park», розташований на Prądnik Czerwony, забезпечує найвищий комфорт роботи. Він пропонує загалом майже 25 000 м2 офісних п...

Представлений комплекс сучасних офісно-сервісних будівель класу А «V-offices Park», розташований на Prądnik Czerwony, забезпечує найвищий комфорт роботи. Він пропонує загалом майже 25 000 м2 офісних приміщень, що охоплюють 4 надземні рівні.

Будинки створювалися з урахуванням найбільш оптимального використання простору, щоб дозволити Орендарям формувати інтер’єр відповідно до своїх індивідуальних потреб. Таке рішення додатково підсилюється підвісними стелями та фальшпідлогою. Будинки оснащені кондиціонерами, сучасними системами управління та телекомунікацій та безпеки.

Інвестиція створює комфортне та дружнє робоче середовище, яке ідеально поєднує комфорт з екологією. Крім того, «V-offices Park» пропонує 180 підставок і шаф для зберігання велосипедів, а також окрему ванну кімнату з 8 душовими кабінами, що робить комплекс дуже дружнім для активних людей. Нарешті, на території комплексу встановили 14 станцій для зарядки електромобілів.

Сучасні інтер’єри комплексу та його околиць забезпечують найоптимальніші умови роботи для всіх його користувачів. Ідеально спроектований простір та інноваційні рішення обов’язково стимулюватимуть креативність та ефективність співробітників.

Місцезнаходження

Умови оренди

Ref: 12392
Початкова ціна оренди
Дізнатись ціну
Мінімальний час оренди
60 miesiące

Інформація про будинок

Ref: 12392
Місто
Kraków
Вулиця
29 Listopada
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість підземних поверхів
1
Середня площа поверху
200m2
План приміщень
flexible
Кількість підземних паркомісць
407
Коефіцієнт паркомісць
1/56m2
Від центру
sidebar-sales-apartment.in-centre
Кількість поверхів
5
BMS BMS
Wykładziny Wykładziny
Okablowanie komputerowe Okablowanie komputerowe
Sala konferencyjna Sala konferencyjna
Parking dla gości Parking dla gości
Recepcja Recepcja
Prysznice Prysznice
Czujniki dymu Czujniki dymu
Spryskiwacze przeciwpożarowe Spryskiwacze przeciwpożarowe
Podwieszane sufity Podwieszane sufity
Okablowanie telefoniczne Okablowanie telefoniczne

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.