Loading...
4580 Branded Map
Ref: 4580

Villa Bukietowa

Bukietowa, Mokotów

Villa Bukietowa - апартаменти в тихому районі, неподалік станції метро Wierzbno

Переглянути актуальні пропозиції в
Villa Bukietowa:

Hamilton May Logo Hamilton May

Villa Bukietowa - апартаменти в тихому районі, неподалік станції метро Wierzbno

Hamilton May представляє престижну інвестицію - Villa Bukietowa, у чудовому, тихому районі, неподалік від станції метро Wierzbno. Вілла Букетова Забудова оточує центральний двір...

Hamilton May представляє престижну інвестицію - Villa Bukietowa, у чудовому, тихому районі, неподалік від станції метро Wierzbno.


Вілла Букетова

Забудова оточує центральний двір - складається з 2 житлових будинків високого стандарту.

Перша секція має 5 поверхів (південне та східне крило) - 2-я секція має 9 поверхів (північне крило). На верхніх поверхах інвестиції розташовані комфортабельні пентхауси з великими відкритими терасами. Гнучкі планування нерухомості дозволяють легко змінювати конфігурацію та облаштовувати інтер’єр.

Вся інвестиція може похвалитися великими панорамними дерев'яними вікнами, а також заскленими терасами та балконами, які забезпечують багато сонячного світла. Фасад будинку оброблений натуральним каменем (пісковиком або вапняком).

Нерухомість розроблена компанією Db Investments. Будівництво завершено в лютому 2013 р.


Розташування Villa Bukietowa

Інвестиція розташована на вулиці Букетова у варшавському Мокотові, неподалік від головних магістралей міста, які забезпечують швидкий доступ до центру та аеропорту. Інфраструктура навколо дуже добре розвинена і включає аптеку, банк, торговий центр, пошту, лікарню, медпункт, дитячий садок, початкову школу, середню школу та інші цікаві місця.

Трамвайна/автобусна зупинка «Telewizja» (вулиця Woronicza, лінії 210, 218, N36, 31, 74) знаходиться всього в 5 хвилинах ходьби. Станція метро Wierzbno знаходиться в одній зупинці/7 хвилинах ходьби.


Апартаменти на Віллі Букетова

У будинках багато комерційних приміщень – квартири функціональні та зручні – усі мають балкони та лоджії. Квартири доступні в різних розмірах, від 2-кімнатних до 4-кімнатних пентхаусів. Розміри від 48 до 151 м2 загальної площі.


Загальна інформація

Представлена інвестиція ідеально підходить для тих, хто шукає нерухомість для оренди після покупки, а також для тих, хто шукає ідеальну комфортну квартиру для проживання.

Деталі нерухомості

Ref: 4580
Місто
Warszawa
Вулиця
Bukietowa
Мікрорайон
Mokotów
Status
Існуючий
Кількість квартир
70
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.