Loading...
8823 Branded Map
Ref: 8823

Złota Chmielna

Złota, Wola

Złota Chmielna - сучасний житловий комплекс в центрі міста

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Złota Chmielna

Hamilton May Logo Hamilton May

Złota Chmielna - сучасний житловий комплекс в центрі міста

Złota Chmielna – це привабливий житловий будинок, який зараз розбудовується в самому центрі Варшави, на лівому березі Вісли. Злота Хмільна Комплекс Złota Chmielna складається з ...

Złota Chmielna – це привабливий житловий будинок, який зараз розбудовується в самому центрі Варшави, на лівому березі Вісли.


Злота Хмільна

Комплекс Złota Chmielna складається з восьми надземних і двох підземних рівнів (пропонуючи 30 паркувальних місць). Цей затишний житловий будинок дарує своїм мешканцям усамітнення та відпочинок від суєти міського життя, незважаючи на його центральне розташування. Крім того, відносно невелика площа квартир робить їх дуже надійною інвестицією, що забезпечує високу віддачу. Орієнтовний термін завершення розробки – ІІ квартал 2018 року.


Złota Chmielna - Розташування

Забудова розташована на вулиці Злота, на межі Волі та Середмістя. Це надзвичайно зручне розташування забезпечує хороше сполучення з рештою міста, а також дозволяє легко дістатися до ділових, а також розважальних і культурних центрів. Багата місцева інфраструктура включає численні школи, медичні установи, торговий центр Złote Tarasy та центральний залізничний вокзал.


Złota Chmielna - Апартаменти

Інвестиція пропонує 54 квартири площею від 32 м2 до 86 м2 з функціональним плануванням, що ідеально підходить для працюючих пар або одиноких мешканців.


Будь ласка, зв'яжіться з офісами Hamilton May, щоб дізнатися більше про квартири, які зараз доступні для продажу в цьому комплексі.

Деталі нерухомості

Ref: 8823
Місто
Warszawa
Вулиця
Złota
Мікрорайон
Wola
Status
Планування
Кількість квартир
54
Від центру
w centrum
Всі поверхи
8

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.