Loading...
1100 Branded Map
Ref: 1100

Kazimierz Paradise

Skawińska, Stare Miasto

Kazimierz Paradise - розкішний комплекс у центрі району Kazimierz

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Kazimierz Paradise

Hamilton May Logo Hamilton May

Kazimierz Paradise - розкішний комплекс у центрі району Kazimierz

Kazimierz Paradise – новий розкішний житловий комплекс у старому єврейському районі Кракова. Гамільтон Мей є провідним агентством нерухомості в цій забудові, яке може знайти різноманітні квартири д...

Kazimierz Paradise – новий розкішний житловий комплекс у старому єврейському районі Кракова. Гамільтон Мей є провідним агентством нерухомості в цій забудові, яке може знайти різноманітні квартири для оренди цілий рік у цьому престижному та популярному місці. Забудова користується популярністю серед корпоративних та іноземних орендарів.


Kazimierz Paradise - Розвиток

Kazimierz Paradise був реалізований місцевим забудовником Remin і був розділений на три етапи. Перший етап полягав у реконструкції та модернізації старого багатоквартирного будинку з додаванням додаткових нових будівель до оригінальної структури. Результат – розкішні апартаменти на першому та другому поверсі, комерційні приміщення на першому поверсі.

Нова частина комплексу являє собою сучасну прибудову з 28 квартир різної площі разом з підземним гаражем. Третім, завершальним етапом, було надбудова фасадної кам’яниці. Апартаменти, розташовані на верхніх поверхах у передній частині будинку, мають вид на Вавель та панораму Кракова.


Розташування Kazimierz paradise

Kazimierz Paradise розташований у бажаному Казімєж (єврейському) районі на вулиці Skawińska, недалеко від бульвару річки Вісли. Ця пропозиція адресована найвимогливішим клієнтам. Чудове розташування гарантує тишу і спокій, а також дозволяє легко дістатися до всіх головних визначних пам'яток Кракова.


Опис апартаментів у Kazimierz Paradise

Kazimierz Paradise пропонує квартири різної конфігурації - як невеликі студії, так і великі пентхауси. Більшість квартир обладнані балконами - деякі з тих, що розташовані на першому поверсі, мають вихід до невеликих приватних садів. Parkside представляє дуже високий стандарт, пропонуючи ексклюзивні меблі та сантехніку, а також повністю обладнані кухні та зручні ванні кімнати.


Загальна інформація про Казімєж Парадайз

Гамільтон Мей може забезпечити постійну пропозицію продажу та оренди в Kazimierz Paradise, незважаючи на високий попит і досить обмежену доступність нерухомості в цій інвестиції. Більшість квартир доступні в конфігураціях студії або однокімнатних, хоча Hamilton May, хоча також можна знайти більш просторі квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 1100
Місто
Kraków
Вулиця
Skawińska
Мікрорайон
Kazimierz, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
48
Від центру
w centrum
Всі поверхи
Parter

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.