Loading...
13430 Branded Map
Ref: 13430

Koletek 3

Koletek, Stare Miasto

Розкішна нерухомість поруч із Вавельським замком - вул. Колетек 3

Переглянути актуальні пропозиції в
Koletek 3:

Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна нерухомість поруч із Вавельським замком - вул. Колетек 3

Koletek 3 – це не просто адреса, це історія та культура в одному місці. Представляємо унікальну інвестицію: розкішні апартаменти у відреставрованій кам'яниці 19 століття, яка радує сво...

Koletek 3 – це не просто адреса, це історія та культура в одному місці.

Представляємо унікальну інвестицію: розкішні апартаменти у відреставрованій кам'яниці 19 століття, яка радує своїм історичним шармом та сучасним інтер'єром.

Квартири в інвестиції просторі та функціональні, з великими вікнами, балконами та елегантною обробкою. Будівлю було відремонтовано за найвищими стандартами, зберігаючи архітектурні деталі, що відсилають до її первісного вигляду. Подбали і про комфорт мешканців, тож у зонах загального користування є СПА-центр із джакузі, сауною та соляною печерою, а також місця для велосипедів та камери для кожної квартири.

Розташування цієї інвестиції є надзвичайно важливим. Він розташований прямо біля символу міста – Вавеля, неподалік від атмосферного району Казімєж, Віслинських бульварів і всього в декількох кроках від історичної Головної площі. Це місце, де кожен куточок має свою історію, де культура і мистецтво зустрічаються на кожному кроці. Тут не лише історія та культура. Розташування також дозволяє легко дістатися до Головного залізничного вокзалу, Galeria Krakowska та Galeria Kazimierz. Близькість трамвайних і автобусних зупинок і велосипедних маршрутів означає, що все місто знаходиться в межах досяжності без необхідності використовувати автомобіль. Розташування помешкання також гарантує доступ до численних ресторанів, розташованих на головній площі, у районі Казімєж та в різних частинах міста. Багатство кулінарних вражень означає, що кожен, незалежно від смакових уподобань, знайде тут щось для себе. В безпосередній близькості від вулиці Колетек можна скуштувати страви польської, італійської, азійської, американської та багатьох інших кухонь, які подають у відомих ресторанах, що робить гастрономічну пропозицію надзвичайно різноманітною та привабливою.

Відкрийте для себе гармонію між історією та сучасністю, обираючи розкішні апартаменти на Koletek 3. Це більше, ніж місце для життя – це спосіб життя в самому серці Кракова.

Деталі нерухомості

Ref: 13430
Місто
Kraków
Вулиця
Koletek
Мікрорайон
Stradom, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
21
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.