Loading...
13420 Branded Map
Ref: 13420

Noble Residence

Smoleńsk, Stare Miasto

Дворянська резиденція

Переглянути актуальні пропозиції в
Noble Residence:

Hamilton May Logo Hamilton May

Дворянська резиденція

Дворянська резиденція Noble Residence – ідеальне місце для тих, хто цінує усамітнення та щоденний комфорт. Розташування інвестиції в центрі Старого міста також означає зручний доступ до ви...

Дворянська резиденція

Noble Residence – ідеальне місце для тих, хто цінує усамітнення та щоденний комфорт. Розташування інвестиції в центрі Старого міста також означає зручний доступ до визначних пам'яток Кракова, пов'язаних із розвагами, культурою та відпочинком.

Noble Residence – це поєднання сучасних рішень із модерністською архітектурою. Інвестицію було створено з повагою до традицій та розумінням потреб мешканців динамічного міста, створюючи простір, що відповідає найвищим очікуванням.

Ретельно продумані архітектурні плани та унікальні ідеї в місцях загального користування створюють середовище, сприятливе для комфортного проживання. Ця інвестиція також включає сучасні та екологічні рішення, які заохочують до відпочинку та активності.

Спільнота

Noble Residence означає незалежність і свободу вибору. Зручності, необхідні для активності, релаксації та відпочинку, розташовані в стінах Noble Residence і доступні мешканцям: зелене патіо з розсолом випускна вежа тренажерний зал і фітнес-зал зона релаксації з джакузі клубна кімната розумний дім електронні станції для зарядки велосипедів і скутерів

Місцезнаходження

Новий Свят – це історичний район, який ідеально поєднує в собі спадщину минулого з сучасністю динамічного міста. Своєю архітектурою, неповторною атмосферою та культурним багатством він радує відвідувачів протягом століть. Історичні стіни, просякнуті історією, створюють неповторну атмосферу.

Деталі нерухомості

Ref: 13420
Місто
Kraków
Вулиця
Smoleńsk
Мікрорайон
Nowy Świat, Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
80
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.