Loading...
3773 Branded Map
Ref: 3773

Sobieski Residence

Łobzowska, Stare Miasto

Sobieski Residence – затребуваний житловий будинок у тихому старому місті

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Sobieski Residence

Hamilton May Logo Hamilton May

Sobieski Residence – затребуваний житловий будинок у тихому старому місті

Гамільтон Мей брав участь у будівництві резиденції Sobieski з моменту її будівництва та продажу. Завдяки цьому наш офіс має чудові контакти з багатьма власниками та інвесторами цього проекту. Незва...

Гамільтон Мей брав участь у будівництві резиденції Sobieski з моменту її будівництва та продажу. Завдяки цьому наш офіс має чудові контакти з багатьма власниками та інвесторами цього проекту. Незважаючи на високий попит і відносно низьку пропозицію на вторинному ринку як для продажу, так і для оренди, Hamilton May все ще часто має вільні квартири в цьому будинку.


Резиденція Собєських – Розбудова

Sobieski Residence – це інтимний комплекс, який складається з трьох інтегрованих будівель, які ідеально поєднуються з навколишньою архітектурою, творчо підхоплюючи стиль сусідніх будинків. Центральна частина комплексу – столітня кам’яниця зі старовинним фасадом. Його оточують нещодавно побудовані крила в сучасному стилі, які гармонійно поєднуються з класичним корпусом центральної резиденції. Ця забудова високого стандарту повністю охороняється (носії 24 години на добу), має ліфти та підземний гараж. У всіх апартаментах є кондиціонер.


Місцезнаходження

Розташований на вулиці Łobzowska, житловий комплекс Sobieski Residence розташований у самому центрі старого Кракова, менш ніж за 10 хвилин ходьби від Старого міста та Ринкової площі. Резиденція Sobieski добре обслуговується зручностями на вулиці Кармелицька, одній з головних ярмарків Кракова, яка пропонує численні магазини, супермаркети та трамвайну лінію для легкого доступу до транспортної системи. Багато квартир у цій забудові віддалені від вулиці, тому розташування виграє від відносного спокою для такого центрального розташування.


Опис квартир

Резиденція Sobieski складається з трьох будинків, які містять приблизно 80 квартир. Розмір квартир варіюється від студій площею 25 м2 до великих квартир у стилі пентхаус. Більшість квартир обладнані за дуже високими стандартами. Усі апартаменти оснащені кондиціонером. У багатьох квартирах є балкони. Ліфти обслуговують усі три будівлі, а також підземний гараж. Деякі квартири також мають підземні ящики для зберігання, які ідеально підходять для зберігання великих речей, таких як лижне спорядження та велосипеди.


Загальна інформація

Попит на квартири в Sobieski Residence залишається високим як на пропозиції продажу, так і на оренду і, загалом, досить високий. З нашого досвіду, нерухомість у Собєському за конкурентоспроможною ціною не залишається на ринку довго, тому ми рекомендуємо вам швидко рухатися, якщо ви бажаєте купити чи орендувати в цьому місці.

Деталі нерухомості

Ref: 3773
Місто
Kraków
Вулиця
Łobzowska
Мікрорайон
Stare Miasto
Status
Існуючий
Кількість квартир
80
Від центру
w centrum
Всі поверхи
6

Схожі девелопменти

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Девелопменти поруч

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.