Loading...
13399 Branded Map
Ref: 13399

Wyszyńskiego 56

Wyszyńskiego, Śródmieście

Wyszyńskiego 56 - сучасний таунхаус у центрі Вроцлава

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Wyszyńskiego 56

Hamilton May Logo Hamilton May

Wyszyńskiego 56 - сучасний таунхаус у центрі Вроцлава

Wyszynskiego 56 development – здійснення мрії індивідуалістів про комфортне проживання в сучасному будинку в центрі Вроцлава. Wyszynskiego 56 забудова . Wyszynskiego 56 є видатною будівлею...

Wyszynskiego 56 development – здійснення мрії індивідуалістів про комфортне проживання в сучасному будинку в центрі Вроцлава.

Wyszynskiego 56 забудова

.

Wyszynskiego 56 є видатною будівлею серед навколишніх історичних будівель. Він був спроектований зі смаком і повагою до прилеглих багатоквартирних будинків, акуратно вписавшись у існуючі будівлі, в які вдихнув дух сучасності та престижу. Подвір'я комплексу містить сад зі старим деревом. Проект включає 111 квартир різної площі та планування, від класичної однокімнатної до 5-кімнатної з 3 спальнями, кабінетом та вітальнею до 141 м2. Будівля має 7 надземних рівнів і один підземний, де влаштовано паркінг і складські приміщення. На першому поверсі будівлі розташовані торговельні та сервісні підрозділи.

Розташування інвестиції Wyszynskiego 56

.

Цей сучасний таунхаус збудовано серед історичної забудови в центрі міста на перехресті вулиць Сенкевича та Вишинського. Wyszynskiego 56 у Вроцлаві – це престижне місце поблизу головних визначних пам’яток Вроцлава, таких як Тумський острів (Катедральний острів), з великою кількістю зелених насаджень у вигляді гарно озеленених, доглянутих парків і скверів. Таке розташування сподобається людям, які хочуть жити в сучасній будівлі, водночас насолоджуючись декількома пропозиціями величного міста з багатою історією та культурними цінностями.

Wyszyńskiego 56 - додаткова інформація

.

Завдяки густій мережі громадського транспорту район має дуже добре сполучення з усіма районами Вроцлава. У центрі добре організована інфраструктура для велосипедистів. Зони відпочинку, рекреації та спорту в районі включають в основному парк Толпа та прирічкові бульвари. Знаменитий ботанічний сад і факультет архітектури Вроцлавського технологічного університету також знаходяться в безпосередній близькості від інвестиції.

Деталі нерухомості

Ref: 13399
Місто
Wrocław
Вулиця
Wyszyńskiego
Мікрорайон
Ołbin, Śródmieście
Status
Існуючий
Кількість квартир
111
Від центру
w centrum
Всі поверхи
7

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Śródmieście - серце розваг, освіти та бізнесу

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.