Loading...
13410 Branded Map
Ref: 13410

Zielona Etiuda

Turniejowa, Krzyki

Zielona Etiuda - комфортні апартаменти в престижних віллах зі зручностями.

На жаль, наразі ми не маємо жодних об’єктів у девелопменті Zielona Etiuda

Hamilton May Logo Hamilton May

Zielona Etiuda - комфортні апартаменти в престижних віллах зі зручностями.

Інвестиція Zielona Etiuda у Вроцлаві вирізняється сучасною архітектурою, високим рівнем обробки, багатими можливостями для відпочинку та зручним розташуванням. Зелена Етюда – буд Інвестиці...

Інвестиція Zielona Etiuda у Вроцлаві вирізняється сучасною архітектурою, високим рівнем обробки, багатими можливостями для відпочинку та зручним розташуванням.

Зелена Етюда – буд

Інвестиція Zielona Etiuda у Вроцлаві є унікальним комплексом будівель. Це ідеальне місце для тих, хто шукає комфорту та стильного життя в динамічному місті. Архітектура будівель вілли сучасна та естетична. Будинки оброблені найякіснішими матеріалами преміум-класу, що ставить цю інвестицію на високу позицію найрозкішніших житлових інвестицій у Вроцлаві. Для виготовлення фасаду використано елегантний натуральний камінь та добротний клінкер. Вікна на віллах виготовлені з деревини без сучків, що збагачує естетику та забезпечує чудову теплоізоляцію. Інтер'єри наповнені природним світлом і водночас пропонують чудові краєвиди на околиці. Елементи з червоного дерева додають будівлям шарму та престижу. Інтер’єри квартир просторі та функціональні, щоб забезпечити максимальний комфорт мешканцям. Усі апартаменти в Zielona Etiuda мають просторі балкони або тераси, які є ідеальним місцем для відпочинку та насолоди свіжим повітрям.

Zielona Etiuda - локація

Апартаменти Zielona Etiuda розташовані в мальовничій південній частині Вроцлава, в районі Кшикі, на вулиці Турнєєва. Розташування інвестиції дуже зручне. Він розташований неподалік Вроцлавського іподрому з широким вибором місць для відпочинку. Krzyki - Partynice є дуже привабливою частиною Вроцлава зі зручним доступом до центру. Поруч є високо оцінені ресторани, кафе, а також магазини та послуги.

Zielona Etiuda - додаткова інформація

Готель Zielona Etiuda пропонує широкий вибір можливостей для відпочинку. Мешканцям доступний сучасний фітнес-центр, який включає басейн, джакузі, сауни та тренажерний зал. Вся інвестиція охоплена системою моніторингу, що складається з кількох десятків камер, в зоні дії яких знаходяться вілли, підземні гаражі та дитячий майданчик, що дає мешканцям відчуття безпеки. Також рівень безпеки підвищують протизламні двері високого класу зі спеціальним електронним замком. Для зручності мешканців будинки з’єднані між собою підземним гаражем, що забезпечує зручні паркувальні місця. Крім того, завдяки встановленню ліфтів останнього покоління, комунікація з підземного рівня на будь-який поверх обраної вілли відбувається швидко та зручно.

Деталі нерухомості

Ref: 13410
Місто
Wrocław
Вулиця
Turniejowa
Мікрорайон
Partynice, Krzyki
Status
Існуючий
Кількість квартир
72
Від центру
w centrum
Всі поверхи
4

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.