Loading...
13413 Branded Map
Ref: 13413

Złota 83

Złota, Wola

Złota 83

Переглянути актуальні пропозиції в
Złota 83:

Hamilton May Logo Hamilton May

Złota 83

Złota 83 — це престижна інвестиція, розташована в відреставрованому багатоквартирному будинку Вольфа Кронгольда, який спочатку був відкритий у 1899 році. Інвестиція включає в себе стильно оброблені, м...

Złota 83 — це престижна інвестиція, розташована в відреставрованому багатоквартирному будинку Вольфа Кронгольда, який спочатку був відкритий у 1899 році. Інвестиція включає в себе стильно оброблені, мебльовані та повністю обладнані квартири, готові до оренди. Будівля також має численні зручності для мешканців, зокрема тренажерний зал. Розташування інвестиції ідеально відповідає потребам людей, яким важлива близькість ділових районів столиці, а також культурних центрів.

Деталі нерухомості

Ref: 13413
Місто
Warszawa
Вулиця
Złota
Мікрорайон
Mirów, Wola
Status
Існуючий
Від центру
w centrum
Всі поверхи
Parter

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.