Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Будинок з терасою, розділений на 10 орендованих квартир недалеко від центру Кракова

Гамільтон Мей із задоволенням представляє рідкісну можливість придбати будинок із терасою на вулиці Рогатка в Кракові, розділений на 10 невеликих квартир, які зараз здаються в оренду.

Будівля складається з п’яти поверхів 1970-х років (включаючи два поверхи висотою приблизно 210 см (підвал і верхній поверх), має корисну площу приблизно 198 м2 та загальну площу приблизно 250 м2 і розташована на вул. ділянка площею 300 м2, в хорошому технічному стані - замінені на нові.

Пропозиція є привабливою для інвестиційних клієнтів - будівля розділена на 10 невеликих квартир - всі вони здаються на тривалий термін, поточна річна норма прибутку становить приблизно 6,6%. Є можливість оформити дві додаткові квартири (це може зробити продавець), завдяки чому потенційна рентабельність інвестицій збільшиться до майже 8% на рік.

Представлена нерухомість являє собою класичний рядний будинок, розташований на ділянці приблизно 3 сотки. Характеризується модернізованою формою, як з передньої, так і з задньої частини будівлі є вихід в сад. На ділянці (перед будинком) є можливість облаштувати зовнішню парковку на 3-4 авто. Будівля утеплена, опалюється сучасною газовою піччю, є балкон та тераса. Вікна виходять на північний схід та південний захід.

Будівля розташована лише за 2,5 км від Ринкової площі Кракова, біля алеї 29 Листопада. Поруч автобусна зупинка, а залізничний вокзал - 1,5 км. У межах легкої досяжності розташовані численні торговельні та сервісні центри, зокрема: Galeria Krakowska, а також Університет сільського господарства, Краківський технічний університет та Університет економіки, а також офісні будівлі - High5ive, V-offices, Opolska 114 Офіси. В районі добре розвинений громадський транспорт, що дозволяє легко пересуватися по місту.

Деталі нерухомості

Ref: 19802
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
198 m2
Від центру
2km
Останнє оновлення
30-04-2024

ціна

Ref: 19802
Ціна
2 900 000 PLN
Ціна/m2
14 646 PLN

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.