Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається ділянка для житлових і службових цілей, розташована в аеропорту Баліце, поруч з комерційними будівлями.

Представлена власність складається з семи менших суміжних ділянок, що створюють прямокутну територію загальною площею 2,64 га , з прямим виходом на асфальтовану дорогу.

Власність розташована в гміні Лішки, неподалік від міжнародного аеропорту в Баліце, і на неї діє чинний план просторового розвитку, згідно з яким ділянки призначені для житлових і службових цілей. Представлене майно оточене садами, складами та автостоянками. Майно не має юридичних недоліків, на нього видано екологічне та археологічне рішення .

Власник знаходиться в процесі обробки умов для виїзду з дороги, деагрокультуралізації ділянок і попередніх домовленостей для отримання дозволу на будівництво. Завдяки розташуванню району, безпосередньо біля терміналу аеропорту, що швидко розвивається, представлена нерухомість має довгостроковий інвестиційний потенціал.

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 20243
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Від центру
12km
Розмір земельної ділянки
26400 m2
Останнє оновлення
09-05-2024

ціна

Ref: 20243
Ціна
13 200 000 PLN
Ціна/m2
500 PLN

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Продається ділянка для житлових і службових цілей, розташована в аеропорту Баліце, поруч з комерційними будівлями.
 - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.