Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна резиденція розташована на красивій лісистій ділянці в Юзефові

Гамільтон Мей представляє мальовничу резиденцію в Юзефові. Нерухомість доступна для продажу.

Будинок має бл. 1000 м2 і розташований на лісистій ділянці площею 2996 м2. Нижній рівень (площею 337 м2) включає 3-х зонну вітальню з виходом на затінену терасу, що виходить в сад, кухню з кладовою і підсобкою, їдальню, кабінет, оранжерею, кімнату підготовлену для будівництво басейну. На першому поверсі знаходиться головна спальня з кондиціонером, ванною кімнатою, двома гардеробними та виходом на терасу, додаткова спальня з окремою ванною кімнатою (душ, туалет), ще 2 спальні (одна з антресолью). і тераса), поєднана зі спільною гардеробною (яку можна перетворити на ванну кімнату), а також повністю окремою кімнатою з міні-кухнею та ванною кімнатою з душем, туалетом і умивальником. У будинку є підвал, який містить: кімнату, ідеальну для проведення різноманітних заходів, обладнану баром та професійною системою звуку/освітлення, більярдну, пральню, кімнату для економки та фітнес-зал. Крім того, в будинку є гараж 65 м2, з 3 окремими входами. Кожен поверх має висоту не менше 3 м. Будинок оброблений якісними матеріалами. Підлоги покриті палісандром, тиком, дубом, мербау; холи оздоблені мармуром і гранітом, а ванні кімнати оброблені каменем, теракотою та італійською мозаїкою.

Ділянка повністю впорядкована; У саду є різноманітні зразки рослинного світу, кущі, сосни, газон і тротуари, викладені гранітом. У саду є ігровий майданчик для дітей і ставок для купання глибиною 4 метри з пляжем, пірсом і містком. Приміщення обладнане сигналізацією та моніторингом. Сучасній системі опалення сприяють сонячні панелі та вентиляція з рекуперацією тепла та вологи. Як наслідок, витрати на опалення всієї нерухомості є дуже помірними.

Будинок знаходиться в Юзефові; приміська лісова зона з численними іншими віллами, розташованими неподалік. Розташування ідеальне для тих, хто шукає відпочинку після важкого робочого дня. Поїздка до центру Варшави (через Wał Miedzeszyński) займає прибл. 25 хв. Окрім того, лише за 1 км від закладу курсують автобуси та потяги. Нарешті, багато магазинів, дитячий садок, початкова школа, середня школа та басейн - все це розташовано по сусідству.

Ціна 9 000 000 зл.

Щоб отримати більш детальну інформацію, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19763
Місто
Мікрорайон
Площа
1000 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
4
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
2996 m2
дата оновлення
11-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Басейн
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19763
Ціна
9 000 000 PLN
Ціна/m2
9 000 PLN

Ціна 9 000 000 зл.

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.