Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішний, просторий напівприватний будинок у районі Лош біля Тарчина

Гамільтон Мей пропонує до продажу енергозберігаючий будинок поблизу Тарчина, ідеальний для родини, яка цінує спокій і тишу.

Здвоєний будинок загальною площею 411м2, з гаражем. На першому поверсі є вітальня, поєднана з сучасною кухнею та вхід до красивого зимового саду, що забезпечує ідеальне середовище для відпочинку та дозвілля. Крім того, тут також є багатофункціональний кабінет, зручна гардеробна, стильна ванна кімната та підсобне приміщення. На другому поверсі знаходяться три елегантні спальні, включаючи головну спальню, яка супроводжується елегантною ванною кімнатою з ванною та окремою ванною кімнатою з душем. У будинку також є просторий підвал площею 162 м2, що забезпечує багато місця для зберігання або нескінченні можливості для персоналізації.

Енергоефективний будинок побудований з високоякісних матеріалів, серед яких стіни Porotherm 25 та утеплювач пінополістирол 20. Крім того, дах утеплено поліуретановою піною, а всередині ви знайдете тепловий насос Valiant, відомий своєю надійністю та ефективністю. Перемикачі та компоненти Legrand додають витонченості дизайну будинку, а вікна Schuco пропускають природне світло всередину будинку. Для додаткового спокою також встановлена сигналізація.

Будинок розташований в тихому і спокійному районі. Поруч розташовані численні заповідники, кінний клуб і відомий варшавський поло-клуб. За покупками можна сходити в сусідній продуктовий магазин Левіатан.

Ціна 1 790 000 зл

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб отримати більш детальну інформацію про це помешкання.

Деталі нерухомості

Ref: 17998
Місто
Мікрорайон
Площа
222 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
3
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
1200 m2
дата оновлення
22-03-2024
Сад

ціна

Ref: 17998
Ціна
1 635 000 PLN
Ціна/m2
7 365 PLN

Ціна 1 790 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.