Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Просторий окремий будинок з ділянкою 16 соток та гаражем

Гамільтон Мей з радістю представляє чарівний і просторий будинок площею 260 метрів з ділянкою 16 соток і гаражем на дві машини в районі Подгуже, район Рибитви.

Нерухомість загальною площею 260 м2 складається з двох рівнів, на кожному з яких розташована простора вітальня з окремою кухнею, ванна кімната, туалет і 3 кімнати, які можна використовувати як спальню або робоче місце. Додатково на першому поверсі хол з окремою кімнатою та котельня. Вся територія дуже добре освітлена, що гарантує комфортне використання всього простору. Будинок розташований на ділянці 16 соток, на якій також є доглянутий сад, гараж на дві машини, інструментальна, альтанка та велика стоянка. Нерухомість оформлена в традиційному стилі і продається з меблями (крім телевізора). Є гарно доглянутий паркет. Зручності: фотоелектрична 16 кВт, сигналізація, оптоволокно, кондиціонер, міська каналізація та гарний сад.

Нерухомість була побудована в 2005 році з великою увагою до теплоізоляції. Всі технічні моменти перевірені.

Цей гарний будинок розташований у зручному місці біля східної об'їзної Кракова, оточений малоповерховими будинками. Поруч є продуктові магазини, піцерія, Будинок культури та зупинка громадського транспорту в 2 хвилинах ходьби. Багато зелені та околиці односімейних будинків забезпечать комфорт новим власникам, які дбають про вдале розташування з легким і швидким доступом до центру Кракова, і водночас хочуть тихе місце для проживання.

Ціна 2 580 000 злотих договірна, включає 2 відкриті паркомісця, кладовку

Щиро запрошуємо до нашого офісу!

Деталі нерухомості

Ref: 19876
Місто
Мікрорайон
Площа
260 m2
Спальні
6
Ванні кімнати
2
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
1600 m2
дата оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19876
Ціна
2 580 000 PLN
Ціна/m2
9 923 PLN

Ціна 2 580 000 злотих договірна, включає 2 відкриті паркомісця, кладовку

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Podgórze

Подгуже - новий центр на іншому березі річки

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.