Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається односімейний будинок в Садибі

Гамільтон Мей із задоволенням представляє вам окремий будинок для ремонту, розташований у варшавському районі Мокотув.

Представлений будинок загальною площею 336,5 м2 має цокольний, перший поверх та підвал. Перший поверх 112,6 м2 складається з вестибюлю, холу, кухні, санвузла та трьох кімнат. Одна з кімнат виходить на простору терасу. Перший поверх 100,6 м2 санвузол і три кімнати. Підвал 123,3 м2 складається з підсобного приміщення, котельні, пральні та двох додаткових кімнат. До представленого майна входить гараж на дві машини. Будинок потребує ремонту, тому планування кімнат можна змінити відповідно до вподобань нового Власника.

Представлений будинок являє собою двоповерхову будівлю з підвалом та гаражем на дві машини. З південно-східної сторони ділянка межує з вулицею Повсіньською, а з південно-західної сторони – з вулицею Колобжеською.

Будинок знаходиться на вулиці Kołobrzeska. Це унікальне та чудове місце розташування з відмінним доступом до інших районів Варшави. Садиба добре сполучена з усім містом завдяки численним автобусним зупинкам. Швидкий доступ до центру міста, аеропорту, автомагістралі, Констанцина, Пясечно. Поруч розташовані торгові центри, такі як Sadyba Best Mall, міжнародні школи, дитячі садки, ясла, магазини, пункти обслуговування, зони відпочинку, парки, Jeziorko Czerniakowskie і навіть поле для гольфу.

Ціна 2 300 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Будь ласка, зв’яжіться з Hamilton May, щоб отримати більше інформації або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 19374
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
337 m2
Спальні
8
Ванні кімнати
2
Від центру
7km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
352 m2
дата оновлення
18-04-2024
Балкон
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 19374
Ціна
2 300 000 PLN
Ціна/m2
6 835 PLN

Ціна 2 300 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Зарезервовано

Цю нерухомість зарезервовано. Під час надсилання запиту, будь ласка, пам'ятайте, що вона може бути продана.

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.