Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двоквартирний будинок з гаражем і навісом для автомобіля на красивій ділянці на півдні Кракова

Гамільтон Мей пропонує на продаж повністю обладнаний, тихий двоквартирний будинок з окремим гаражем і навісом для автомобіля в тихому та спокійному місці на півдні Кракова.

Будинок має 123,84 м2 загальної корисної площі та поставляється з великим гаражем, який має 23,7 м2, розташований в окремій будівлі, все на красивій ділянці 8,3 сотки. Є велика затишна тераса, розташована на південна сторона будинку (обидві спальні мають вихід на балкон). Північна сторона має головний вхід, а також ванну кімнату з вікном. Перше приміщення містить вітальню з їдальнею та кухнею, ванну кімнату з душовою кабіною, передпокій з великою гардеробною та додатковим місцем для зберігання. У вітальні є камін. На поверсі 2 спальні разом з гардеробами та просторою ванною кімнатою. Є можливість пристосувати мансарду в додаткову кімнату, яку можна використовувати, наприклад, як спальню. В будинку є центральне газове опалення, а також підігрів підлоги (кухня та санвузол). Нерухомість повністю мебльована та обладнана.

Здвоєний будинок на огородженій території, готовий та зданий в експлуатацію в кінці 2009 року. Опалення газове. На тій же ділянці, де розташований будинок, також є великий гараж, який має 23,7 м2 і розташований в окремій будівлі, а також такий же за розміром навіс для автомобіля, який примикає до гаража.

Будинок знаходиться в тихому і спокійному місці з дуже розвиненою інфраструктурою. Район забезпечує зручний доїзд як до об'їзної міста, так і до центру. Міжнародна школа в Лусіні знаходиться всього в 5 км.

Ціна 1 390 000 злотих включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20170
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
124 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
10km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
830 m2
дата оновлення
29-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 20170
Ціна
1 390 000 PLN
Ціна/m2
11 210 PLN

Ціна 1 390 000 злотих включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.