Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Вілла в італійському стилі з альтанкою - Писарий

Чарівний будинок з високою вітальнею з каміном. Ідеальне місце для сімей, які шукають просторий будинок, або людей, які люблять приймати гостей. У цьому будинку є п’ять окремих спалень, що забезпечує достатньо місця для всіх у будинку та відвідувачів. Додатковою перевагою є гараж та кілька паркомісць на вулиці, що зручно для мешканців та їх гостей. Розташування цього будинку забезпечує спокійну атмосферу та чудовий вид на навколишні поля. Сад цього будинку оснащений автоматизованою системою поливу та косіння, що означає менше роботи для вас і більше часу для відпочинку в оточенні зелені.

На першому поверсі розташована простора, сонячна вітальня з мармуровим каміном. Їдальня веде прямо на терасу, що забезпечує легкий доступ до свіжого повітря та літніх бенкетів на відкритому повітрі. Сучасна кухня, в якій нещодавно зробили ремонт, вражає своїм зовнішнім виглядом та функціональністю. У ньому є окрема комора, яка забезпечує багато місця для зберігання запасів. Крім того, і кухня, і їдальня обладнані підігрівом підлоги. У нижній частині будинку знаходиться спальня з прилеглою ванною кімнатою, додатковий туалет і кабінет з окремою терасою.

На другому поверсі три спальні з килимовим покриттям, одна з яких має балкон; дві гардеробні та санвузол. Мезонін можна використовувати як місце для читання або домашній офіс. Над антресолями є горище, яке можна використовувати як додаткове місце для зберігання речей, що завжди стане в нагоді вдома.

Будинок має площу 246 м2, дуже добре освітлений, утеплений та звукоізольований (стіни 60 см).

На ділянці 12 соток є гарно доглянутий сад, обладнаний системою поливу та косіння. Крім того, на території є доломітова альтанка з коптильнею та мангалом, що є ідеальним місцем для організації сімейних зустрічей та прийомів на природі.

Будинок огороджений (частково стіною з доломіту).

Тераси зроблені з екзотичної деревини, що додає шарму всьому будинку. У власності є гараж і кілька відкритих паркувальних місць. Підсобне приміщення над гаражем може служити студією.

Будинок обладнаний системою кондиціонування, протизламною системою та системою очищення джерельної води.

Будинок розташований у мальовничій місцевості Підкраківських долин. Тихе розташування. Зручний швидкий доступ до аеропорту Баліце та центру Кракова. Поряд є форельне господарство та ресторан.

Ціна: 1 990 000 злотих разом з гаражем, плюс 50 000 злотих додатково за обладнання (рухоме обладнання та меблі).

Ми запрошуємо вас переглянути нерухомість разом з Гамільтоном Меєм.

Деталі нерухомості

Ref: 12654
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
246 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
2
Від центру
19km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
1146 m2
Останнє оновлення
07-05-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 12654
Ціна
1 990 000 PLN
Ціна/m2
8 089 PLN

Ціна: 1 990 000 злотих разом з гаражем, плюс 50 000 злотих додатково за обладнання (рухоме обладнання та меблі).

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.