Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Стильний будинок біля Хойновського парку з 40-метровим басейном і гарним садом

Гамільтон Мей із задоволенням представляє будинок, який безпосередньо прилягає до Хойновського парку. Це помешкання є ідеальною пропозицією для сімей, які шукають тиші та спокою в оточенні зелені.

Окремий будинок загальною площею 557 м², корисною площею 486 м², виконано з увагою до найвищих стандартів та функціональності.

На першому поверсі розташована простора вітальня з їдальнею, в якій є атмосферний камін та світлі панорамні вікна, що виходять на південь. З вітальні також можна вийти на головну терасу. Крім того, на першому поверсі розташована кухня з коморою, а в холі зручна гардеробна та туалет. Приватна зона відокремлена терасою з гамаком, звідки відкривається прекрасний вид на захід сонця. Між спальнею та ванною кімнатою розташований привабливий двосторонній камін.

Мансарда складається з трьох спалень, ванної кімнати та коридору, який зараз слугує телевізійною кімнатою. На мансарді також є двоповерховий самостійний офіс, з двома офісними кімнатами, туалетом і місцем для куточка харчування.

Крім того, в готелі є 40-метровий басейн, сауна і чотири тераси. Також є технічні приміщення, в тому числі котельня з прально-сушильною машиною, гараж на дві машини та приміщення для зберігання садового інвентарю.

Окремий будинок був ретельно озеленений на ділянці площею 1811 м². Під'їзд до об'єкта з комунальної дороги асфальтований, освітлений та очищений від снігу, що забезпечує легкий доступ цілий рік. Опалення будинку, гаряча вода та вода басейну здійснюється природним газом, а полив саду здійснюється власною глибокою свердловиною.

Будинок розташований в тихому районі біля Хойновського парку. Поруч знаходиться торговий центр Glinianka (4,5 км) і Biedronka (5 км), які знаходяться в 10 хвилинах їзди на автомобілі. Найближча автобусна зупинка на відстані 600м.

Ціна 3 495 000 злотих

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом для організації презентації цього об'єкта.

Деталі нерухомості

Ref: 20000
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
557 m2
Спальні
6
Ванні кімнати
2
Від центру
w centrum
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
1811 m2
дата оновлення
27-02-2024
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 20000
Ціна
3 495 000 PLN
Ціна/m2
6 275 PLN

Ціна 3 495 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Стильний будинок біля Хойновського парку з 40-метровим басейном і гарним садом - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.