Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Перше комерційне приміщення 96 м2 з великим вікном в сучасній інвестиції

Гамільтон Мей з радістю представляє комерційне приміщення з вікном 96 м2, розташоване в сучасно відремонтованому будинку в районі Кроводжа.

Великі вітрини, скляний вхід, розташований з боку основної комунікації. Приміщення наразі здається в оренду (мережевий орендар), що гарантує власнику фіксований дохід протягом 10 років, щороку індексується на рівень інфляції. Наразі рентабельність приміщень за наступною ціною пропозиції значно перевищує 5%. Крім того, приміщення адаптоване під потреби поточного орендаря. Також є вхід з підсобної кімнати, тому що гараж облаштовано під склад з можливістю зручної доставки в приміщення.

Інвестиція, яка полягає в адаптації промислової будівлі в розкішні мансарди. Просторі високі приміщення висотою до 4,25 м і засклені зовнішні стіни надають інтер'єру неповторного характеру.

Розташування приміщення гарантує інтенсивний пішохідний та автомобільний трафік. Гарне сполучення з рештою міста. Це також недалеко від Головної площі.

Ціна 1 690 000 зл

Щиро запрошуємо до нашого офісу!

Деталі нерухомості

Ref: 19913
Місто
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
96 m2
Pomieszczenia
2
Поверх
Parter
дата оновлення
13-03-2024
Кондиціонер
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 19913
Ціна
1 690 000 PLN
Ціна/m2
17 604 PLN

Ціна 1 690 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Перше комерційне приміщення 96 м2 з великим вікном в сучасній інвестиції - plan

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.