Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комерційне приміщення біля метро

Раді представити Вам унікальний об’єкт сервісу поруч із метро та преміальними ЖК

Приміщення служби розташовані на першому поверсі сучасного та нещодавно збудованого житлового масиву неподалік від станції метро Kabaty, тому його клієнтами є як мешканці всього району, так і гості з усієї Варшави. Площа нерухомості 80,61 м 2 + сад 45 м 2 .

Інтер'єр заохочує сучасним і продуманим дизайном, а високий рейтинг у відгуках Google приваблює самих різних клієнтів. Зараз на території закладу працює ресторан, який подає їжу на території закладу та співпрацює з кількома службами доставки.

Приміщення було поділено на такі приміщення: побутова (39,5 м 2 ), мийна посуду (3,7 м 2 ), відкрита кухонна зона 16,2 м 2 з мийкою кухонного інвентарю, складська (8,5 м 2 ), гардеробна для персонал (2,6 м 2 ), туалет для персоналу та приміщення для прибирального інвентарю (3,4 м 2 ) і туалет для клієнтів

УВАГА - у вартість входить все обладнання приміщення та процвітаючий кейтеринговий бізнес (закладка Google, договір лізингу обладнання Suzumo, який з поточними доходами можна окупити за 4-8 місяців, договори з працівниками та концесія більше 2 років ).

Також можна придбати нерухомість з вибраними активами, тобто немає зобов’язань керувати рестораном такого ж профілю.

Комерційне приміщення розташоване серед кількох сучасних житлових масивів із заможними жителями. Крім того, близькість зелених насаджень цілий рік приваблює клієнтів з усього міста, які нерідко після прогулянки йдуть в ресторан.

Майно розташоване на першому поверсі будівлі, що робить його ще більш цінним і його досить легко знайти.

Район користується популярністю серед жителів і гостей району, які можуть дістатися на автомобілі, метро або автобусі. Комерційні приміщення, розташовані на першому поверсі, забезпечують мешканцям особливий комфорт проживання, а власники комерційних приміщень – високу прибутковість.

Ціна 2 500 000 злотих нетто (+ 23% ПДВ) + підземне паркомісце (70 000 злотих нетто + 23% ПДВ)

Якщо ви зацікавлені в покупці, звертайтеся в наш офіс.

Деталі нерухомості

Ref: 19695
Місто
Мікрорайон
Площа
81 m2
Pomieszczenia
5
Поверх
Parter
Останнє оновлення
07-05-2024
Кондиціонер
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 19695
Ціна
2 500 000 PLN
Ціна/m2
31 014 PLN

Ціна 2 500 000 злотих нетто (+ 23% ПДВ) + підземне паркомісце (70 000 злотих нетто + 23% ПДВ)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Комерційне приміщення біля метро - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.