Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Світла 3 кімнатна квартира в Мокотові.

Hamilton May представляє 100-метрову квартиру на вулиці Кібернетики.

Трикімнатна квартира привабливого планування розташована на 2 поверсі. Дизайн інтер'єру в англійському стилі розробила спеціалізована архітектурна студія Tradition Workshop.

Квартира складається з передпокою, ванної кімнати з душовою кабіною, вітальні, кухні з їдальнею, спальні, сполученої з ванною кімнатою з ванною та балконом, кабінету та фітнес-залу, фітнес-залу (зимовий сад). Вся квартира займає 100,46 кв.

До квартири на цьому ж поверсі (двері поруч) належить гардеробна кімната допоміжного призначення площею 10,57 м2. Гардеробна кімната має вікно та обладнана опаленням та електрикою (ціна 40 000 злотих).

Крім того, до квартири належить велике підсобне приміщення площею 18,92 м2, розташоване в гаражі на рівні -2. Приміщення має власну систему вентиляції та спринклерну систему.

Безпосередньо до підсобного приміщення на рівні -2 розташовані два паркомісця, які є невід'ємною частиною продажу квартири.

Квартира повністю укомплектована та мебльована. Має власну охоронну сигналізацію та додатково датчик диму в зоні кухні. Вбудовані елементи в кухні, санвузлах, спальнях та підсобних приміщеннях на індивідуальне замовлення згідно з дизайном інтер'єру. Техніка на кухні Bosch/Siemens (посудомийна машина, духовка, розігрів ящика), Sharp (холодильник). Змішувачі по всій квартирі Grohe. Пральна машина у ванну Siemens. У кабінеті був встановлений професійний кінотеатр Bose home theater, підключений до плазмового телевізора Panasonic. Крім того, звукову систему Bose було розширено та встановлено також в обох ванних кімнатах.

Стіни квартири оброблені шпалерами відповідно до дизайну інтер'єру. Світильники придбані в спеціалізованому ательє світильників «Кутек». На підлозі в кімнатах та вестибюлі квартири викладена маслена дубова дошка. Підлога у великій ванній кімнаті з екзотичної деревини (тепла для ніг і стійка до вологи).

У фітнес-залі розмістився професійний тренажер – кардіо степпер лінійки Vario від TechnoGym. Засклені алюмінієві стіни, що відкриваються на всю висоту, оснащені дерев’яними жалюзі, що дозволяють регулювати потік світла в кімнату. Підлога викладена натуральним каменем.

В квартирі підключено швидкісний інтернет через Fiber (Fiber Power 300Mbps) та кабельне телебачення (UPC).

9-поверхова будівля з обслуговуванням на першому поверсі була завершена в 2009 році. Загальні частини будівлі, включаючи вхідний вестибюль і сходи, оброблені високоякісними матеріалами, такими як камінь, нержавіюча сталь. У будівлі цілодобово працює рецепція/служба охорони. Місця загального користування в будівлі (підземний гараж, вхідний вестибюль) і пов’язана з ним вулиця підлягають регулярним перевіркам співробітниками служби безпеки, а також під постійним відеоспостереженням і контролем доступу. Цілодобова робота ресепшн підвищує безпеку та комфорт мешканців, наприклад, надаючи їм можливість отримувати кур’єрські відправлення. кур'єрські послуги.

Житловий будинок знаходиться в районі Мокотов в 10 хвилинах їзди від аеропорту ім. Фридерика Шопена, 5 хвилин на авто до виїзду на швидкісну трасу S8, 15 хвилин пішки до Galeria Mokotów, 25 хвилин до центру Варшави. На відстані від кількох десятків до кількох сотень метрів розташовані магазини, ресторани, кафе та різні точки обслуговування. Комунікація автобусом і трамваєм дуже хороша.

Ціна 1 690 000 злотих + опціонально 2 підземних паркомісця (160 000 злотих ) + опціонально місце для зберігання (80 000 злотих )

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 17036
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
100 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
6km
Поверх
2
Aдмінкомісія
2 000 PLN
дата оновлення
02-04-2024
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 17036
Ціна
1 690 000 PLN
Ціна/m2
16 900 PLN

Ціна 1 690 000 злотих + опціонально 2 підземних паркомісця (160 000 злотих ) + опціонально місце для зберігання (80 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.