Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Елегантна квартира з балконом в центрі Кракова

Гамільтон Мей з радістю представляє сучасну та елегантну квартиру з балконом у центрі Кракова.

Ця квартира, розташована на першому поверсі, нещодавно пройшла капітальний ремонт, завдяки чому вона виглядає свіжо та сучасно. У ньому є вітальня з міні-кухнею та дві просторі спальні, що ідеально підходить для сім'ї або людей, які шукають додаткового простору. Крім того, є елегантна ванна кімната, що забезпечує комфорт і зручність. Великий балкон - ідеальне місце для відпочинку на природі. Житлова зона дуже добре освітлена, інтер'єри світлі та затишні.

Квартира знаходиться в сучасному шестиповерховому будинку, який був побудований в 2017 році.

Чудове розташування відразу за Льодовим конгрес-центром забезпечує швидкий доступ до історичного центру міста, Вавеля, річки Вісла з її мальовничими бульварами та чарівного району Казімєж у Кракові. Завдяки такому унікальному розташуванню, тиша і спокій забезпечені, незважаючи на те, що ми знаходимося в самому центрі міста.

Ціна 1 200 339 зл

Запрошую Вас ознайомитися з цією унікальною пропозицією квартир.

Деталі нерухомості

Ref: 20183
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
55 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
2
Aдмінкомісія
650 PLN
дата оновлення
04-04-2024
Балкон
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 20183
Ціна
1 200 339 PLN
Ціна/m2
21 824 PLN

Ціна 1 200 339 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.