Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається чарівна студія з міні-кухнею в Unique Tower з гарантованою орендою.

Ця приваблива студія пропонується до продажу з договором апарт-готелю, з гарантованим прибутком та привабливою орендною ставкою.

Квартира площею 29,50 м2, розташована на 16 поверсі 28-поверхового будинку Unique Tower, складається з кімнати, що виконує роль вітальні та спальні, кухонного куточка та просторого санвузла з душовою кабіною. Продається студія з договором апарт-готелю, з гарантованим прибутком та привабливою орендною ставкою.

Унікальна вежа, що складається з 28 поверхів, є однією з найвищих житлових інвестицій преміум-класу в Польщі. До 16 поверху здаються квартири від Royal Tulip Warsaw Apartments, вище тільки приватні квартири. Ця інвестиція не скупилася на зручності для мешканців: у будівлі є, серед іншого, фітнес-зона, лобі з консьєржем, ресторан і станції для зарядки електромобілів. Місця загального користування були розроблені з великою творчістю та класом.

Зараз Варшава Воля – це район столиці, що динамічно розвивається, насичений новими інвестиціями в житло, сучасними офісними будівлями, фешенебельними ресторанами та кафе, інфраструктурою центру міста. У цьому районі є всі види транспорту: трамваї, автобуси та станції метро Rondo ONZ і Rondo Daszyńskiego.

Ціна 780 000 злотих

Якщо Вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з нашою компанією.

Деталі нерухомості

Ref: 17779
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
30 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
16
Aдмінкомісія
400 PLN
дата оновлення
26-03-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 17779
Ціна
780 000 PLN
Ціна/m2
26 441 PLN

Ціна 780 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Unique Tower

City: Warszawa Street: Grzybowska Region: Wola Subregion: Mirów Level: 28 Status: existing Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Warszawa Street: Grzybowska Region: Wola Subregion: Mirów Level: 28 Status: existing Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Unique Tower - про інвестиції Унікальна вежа складається з трьох веж. Досягаючи висоти майже 100 метрів, це один із найвищих житлових будинків у Польщі. Надзвичайний стандарт поєднує в собі найкраще в околицях варшавського Середмістя, найвищий клас обробки, а також зручності, що відповідають престижним курортам. Унікальна вежа - локація Будівля знаходиться на Волі, яка є вітриною столиці, що розвивається. «Варшавський Манхеттен» є відповіддю на зростаючий інтерес до району для житлових, ділових і розважальних цілей. Унікальна вежа - зручності До послуг мешканців лобі з цілодобовим консьєрж-сервісом, SPA, фітнес-зал, ресторан і лаунж-бар. У будівлі також розташовані конференц-зали та бізнес-приміщення, а також станції для зарядки електромобілів. Унікальна Вежа - Апартаменти Серед різноманітної пропозиції квартир можна знайти інтер’єри від 49 до 271 кв. У квартирах є балкони або лоджії, з яких відкривається приголомшливий вид на місто....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.