Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира під повний ремонт в історичному багатоквартирному будинку в Praga Północ

Квартира з надзвичайним інвестиційним потенціалом та облаштуванням. Ідеально як перша квартира або інвестиція.

Квартира площею 44 кв.м розташована на третьому поверсі багатоквартирного будинку, вікна виходять на схід, виходять у внутрішній дворик. Тепер квартира є великим відкритим простором, який можна вільно облаштувати відповідно до ваших потреб. Є можливість об'єднати цю квартиру з сусідньою квартирою площею 52 кв.м на цьому ж поверсі з вікнами на захід.

Історична кам'яниця початку 20 ст. Планується ревіталізація фасаду. Клітки вже відремонтували. Їм було відновлено колишню славу, включаючи чудово відроджену дерев’яну конструкцію: дерев’яні сходи, перила та кришки шахт. Красива, оригінальна цегла також була виставлена на сходах. В багатоквартирному будинку замінено всі інсталяції на нові: електрику, воду, каналізацію та газ. Також замінено всі стелі в квартирах, вікна та вхідні двері в квартири на нові.

Кам'яниця розташована у чудовому комунікаційному місці, дуже близько до проспекту Солідарності та жвавої, відремонтованої вулиці Таргова. Поруч є численні трамвайні та автобусні лінії, а також друга лінія метро. Багатоквартирний будинок знаходиться в 10 хвилинах від залізничного вокзалу та торгового центру Warszawa Wileńska. ходити.

Ціна 690 000 злотих

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19597
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
44 m2
Спальні
studio
Від центру
4km
Поверх
3
Aдмінкомісія
581 PLN
дата оновлення
02-04-2024
Балкон
інтернет

ціна

Ref: 19597
Ціна
690 000 PLN
Ціна/m2
15 682 PLN

Ціна 690 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Praga Północ

Praga Północ - місцевий богемний район на іншому березі річки

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.