Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира з садом в престижному місці.

Представлена квартира розташована в елегантному інвестиційному будинку поруч із Лазєнками Кролевськими. Нерухомість ідеально підійде людям, які цінують спокій, тишу та близькість до природи, водночас перебуваючи за крок від міського життя. Через численні посольства в цьому районі ця квартира також підійде для дипломатів.

Двокімнатна квартира площею 54 м2, що складається з холу з вбудованою шафою, кухні, обладнаної побутовою технікою Miele, частково сполученої з вітальнею з виходом на лоджію, ванної кімнати з ванною та спальня з виходом в сад. Квартира виконана з натуральних матеріалів - дерева та мармуру, в теплих тонах. Квартира кутова, тому вікна виходять на дві сторони світу. До квартири йде паркомісце в підземному гаражі.

Квартира розташована на першому поверсі престижного житлового будинку за адресою вул. Lądowa, в безпосередній близькості від парку Łazienki Królewskie та численних посольств.

Будівля розташована в мальовничому та затишному регіоні Сєльце, поруч із Лазєнками-Крулевськими, одним із найкрасивіших зелених анклавів у Варшаві. В безпосередній близькості багато закладів сфери обслуговування та торгівлі, ресторанів та кафе. Розташування забезпечує доступ до автобусних зупинок, а незабаром і трамвайної зупинки, що забезпечує швидке сполучення з центром міста.

Ціна 1 750 000 злотих + місце в підземному паркінгу (100 000 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20158
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
54 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
1 500 PLN
дата оновлення
28-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 20158
Ціна
1 750 000 PLN
Ціна/m2
32 407 PLN

Ціна 1 750 000 злотих + місце в підземному паркінгу (100 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.