Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна трикімнатна квартира в районі Варшавського шпилю

Hamilton May представляє на продаж простору квартиру в Бліській Волі. Лише 2 хвилини до Fabryka Norblina та Варшавських пивоварень.

Квартира, площею 150 м², розташована на третьому поверсі будинку. Він складається з просторої вітальні з виходом на балкон з окремою обідньою зоною, відкритою кухнею, головної спальні з власною ванною кімнатою з видом на відокремлене патіо, двох додаткових кімнат - одна призначена як спальня, а інша - як кабінет. , ще один санвузол, гардероб, пральня, підсобка.

Квартира вирізняється якісною обробкою та функціональним плануванням, що робить її ідеальною як для сімей, так і для окремих людей, які цінують комфорт та зручність у центрі міста. Кухня обладнана першокласною технікою Bosch, в тому числі індукційною плитою, посудомийною машиною, мікрохвильовою піччю з функцією гриля, духовкою.

Крім того, до квартири входить місце в гаражі на дві машини (за додаткову плату 10 000 злотих).

Квартира розташована на третьому поверсі 10-ти поверхового будинку 1997 року побудови кооперативу Дембуд. На другому поверсі розташовані рекреаційні зелені дворики. На першому поверсі будинку розташовані магазини та ресторани. Перший і другий поверхи відведені під офісні приміщення. Весь комплекс виділяється високоякісною обробкою та сучасною архітектурою, яка характеризується скульптурними формами будівлі, численними відступами, верандами та терасами, оточеними зеленню. Крім того, комплекс має власну адміністрацію та охорону.

«Osiedle Łucka» збудовано на перехресті вулиць Вроня та Луцька. Чудове розташування, біля станції метро Rondo Daszyńskiego. Найбільш динамічно розвивається частина Воли, оточена сучасними житловими будинками та офісними будівлями. Поруч повна комерційна та сервісна інфраструктура. Менш ніж за 2 хвилини можна дістатися до таких пам'яток, як фабрика Норблін і варшавські пивоварні.

Ціна 2 830 000 злотих + 2 підземних паркомісця (100 000 злотих )

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нашим агентством.

Деталі нерухомості

Ref: 20200
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
150 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
2km
Поверх
3
Aдмінкомісія
2 600 PLN
Останнє оновлення
23-04-2024
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 20200
Ціна
2 830 000 PLN
Ціна/m2
18 867 PLN

Ціна 2 830 000 злотих + 2 підземних паркомісця (100 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Унікальна трикімнатна квартира в районі Варшавського шпилю - plan

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.