Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира в Білянах з гарним видом на ліс

«Ми раді представити вам виняткову пропозицію квартири, розташованої на вулиці Nocznickiego в зеленому районі Беляни у Варшаві. Цей чарівний район пропонує спокій і зручність повсякденного життя, забезпечуючи легкий доступ до всіх необхідних зручностей».

Квартира знаходиться на 7 поверсі новобудови біля станції метро Młociny. Із західної експозиції відкривається прекрасний вид на ліс. Квартира в стандарті забудовника. Два паркомісця з додатковим місцем для велосипеда або мотоцикла, а також велика камера зберігання - 8 м2, є додатковими активами нерухомості.

Інвестиція Nocznickiego – це сучасний житловий комплекс, розташований у мальовничому зеленому районі Варшави – Беляни. Його зручне розташування забезпечує майбутнім мешканцям винятковий комфорт та легкий доступ до численних зручностей. Знаходячись поблизу трамвайної та автобусної зупинок, а також станції метро Młociny, інвестиція забезпечує чудове сполучення з іншими частинами міста. Відстань до найближчої станції метро становить лише 600 метрів, що робить подорожі по Варшаві легкими та зручними. Розташування інвестиції також є привабливим з точки зору освітньої та комерційно-сервісної інфраструктури. У безпосередній близькості розташовані численні навчальні заклади, дошкільні заклади та школи, що робить це місце ідеальним для відпочинку з дітьми. Крім того, тут розвивається комерційно-сервісна інфраструктура, про що свідчить відкриття у 2019 році Galeria Młociny, одного з найбільших торгових центрів у Варшаві. Сучасна та функціональна архітектура житлового комплексу в поєднанні з ретельно спроектованими місцями загального користування є надійною гарантією вдалого інвестування для майбутніх мешканців.

Квартира розташована в безпосередній близькості від трамвайної та автобусної зупинок, що забезпечує швидкий і зручний доступ до громадського транспорту. Крім того, станція метро Młociny розташована лише за 600 метрів від будівлі, що полегшує подорож по місту.

Ціна 1 176 000 злотих брутто (включаючи 8 % ПДВ) + 2 підземних паркінги (100 000 злотих брутто в т.ч. 8 % ПДВ) + місце для зберігання (50 000 злотих брутто в т.ч. 8 % ПДВ)

Якщо у вас виникли запитання, зв’яжіться з нами.

Деталі нерухомості

Ref: 20191
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
59 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
9km
Поверх
7
Aдмінкомісія
826 PLN
Останнє оновлення
22-04-2024
Балкон
інтернет
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 20191
Ціна
1 176 000 PLN
Ціна/m2
20 000 PLN

Ціна 1 176 000 злотих брутто (включаючи 8 % ПДВ) + 2 підземних паркінги (100 000 злотих брутто в т.ч. 8 % ПДВ) + місце для зберігання (50 000 злотих брутто в т.ч. 8 % ПДВ)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Квартира в Білянах з гарним видом на ліс - plan

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.