Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира на шостому поверсі, недалеко від метро Мокотов

Hamilton May представляє на продаж квартиру на вул. Рацлавицька № 6, прямо на перехресті з вулицею Пулавською.

Представлена квартира складається з двох спалень, закритої окремої кухні, просторої вітальні з балконом та санвузла з ванною. З балкона можна помилуватися панорамою міста. Це затишна квартира з дуже вигідним плануванням.

Будівля побудована в 1970-х роках, розташована на закритій садибі від садиби з окремими паркувальними місцями.

В безпосередній близькості доступ до повної торгової та громадської, сервісної та освітньої інфраструктури. Будинок розташований у відмінній комунікаційній точці - всього 0,5 км від станції метро Racławicka, 100 метрів від двох шкіл. В декількох хвилинах пішки всі можливі магазини та сервіси, 200-300м - Театр Гулівера, Басейн Warszawianka. На території є три великі зелені комплекси.

Ціна 899 000 злотих

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нашим агентством.

Деталі нерухомості

Ref: 16735
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
51 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
9
Aдмінкомісія
650 PLN
дата оновлення
21-03-2024
Балкон
Ліфт

ціна

Ref: 16735
Ціна
899 000 PLN
Ціна/m2
17 627 PLN

Ціна 899 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.