Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається дуже розкішна 4-кімнатна квартира з новим ремонтом на вулиці Студенцька в центрі Кракова

Hamilton May з гордістю представляє дуже сучасну, простору та сонячну 4-кімнатну квартиру, розташовану на вулиці Студенцька в самому центрі Кракова.

Квартира площею 100 м2 розташована на першому поверсі та складається з просторої вітальні з кухнею, 3-х окремих неперехідних спалень (в одній є балкон з двору), салону, ванної кімнати з ванною та душем, а також коридору з антикварною стелею. цегляна арка, яка дає дуже кліматичні прикраси.

Квартира спроектована та виконана професійною дизайнерською компанією. Має інтелектуальну систему управління освітленням, звукову систему та опалення.

Квартира з капітальним і новим ремонтом - повністю обладнана і мебльована, всі установки були замінені на новітні технологічні та архітектурні рішення.
У вітальні є спеціальні шпалери, які створюють звуковий екран - величезне задоволення для любителів музики. Опалення двофункційна газова піч та якісний підігрів підлоги в санвузлі. У всіх кімнатах на поверсі дубовий паркет в сучасному стилі. На вікнах встановлені автоматичні зовнішні рулонні штори з дистанційним керуванням, якісні протизламні двері. У всіх кімнатах красиві і дуже естетичні радіатори, індивідуальні термостати в кожній кімнаті для індивідуального налаштування температури.

Квартира продається без окремо стоячих меблів та деякої техніки, але є можливість домовитися про ціни окремих елементів техніки. До складу майна входить підвал площею бл. 11,8 м2 і відділення для речей.

Квартира розташована на 1-му поверсі міського будинку 19 століття, в самому серці Старого міста.
Будинок знаходиться у власності окремих власників, які планують капітальний ремонт будівлі в найближчі роки.

Вулиця Студенцька знаходиться в дуже привабливому місці; всього в декількох хвилинах ходьби від площі Ринок. Поруч розташовані численні зупинки громадського транспорту, навчальні заклади Ягеллонського університету та чудова історична будівля Старого міста Кракова. Популярні зони відпочинку Планти, Краківський парк, парк Джордана та Блоня також знаходяться в межах легкої досяжності.

Ціна 2600000 злотих договірна, включаючи складське приміщення

Будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 16461
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
100 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
1
Від центру
w centrum
Поверх
1
Aдмінкомісія
650 PLN
дата оновлення
05-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 16461
Ціна
2 600 000 PLN
Ціна/m2
26 000 PLN

Ціна 2600000 злотих договірна, включаючи складське приміщення

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Продається дуже розкішна 4-кімнатна квартира з новим ремонтом на вулиці Студенцька в центрі Кракова - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.