Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира в Старому Місті для інвестицій в престижний об'єкт - Студенцька 25

Гамільтон Мей з радістю представляє студію площею 20 м2, розташовану на другому поверсі відремонтованого багатоквартирного будинку з ліфтом.

Дана площа включає кімнату з кухнею, санвузол та хол. Студія дуже висока і сонячна. Він виконаний у дуже гарному сучасному стилі. Всі меблі та техніка дуже якісні. З вікна квартири відкривається гарний вид на доглянутий двір багатоквартирного будинку. Студію можна орендувати приблизно за 2600 злотих плюс комісії. Без річного податку на нерухомість через історичну будівлю.

Studencka 25 – це інвестиція, розроблена з урахуванням найвибагливіших клієнтів. Історичні сходи з поліхромною стелею, сталевою балюстрадою ручної роботи та підлогою з керамічної плитки підкреслюють історичну цінність інтер’єрів. Корпуси з боку внутрішнього двору були розширені житловим приміщенням – оранжереєю, що відсилає до історичної флігеля навпроти. Високі стелі та вікна створюють сучасний простір, який надихає на створення унікальних інтер’єрів. Використання сучасних матеріалів забезпечує легкість конструкції та узгоджується з амбітним припущенням про збереження спадкоємності між історичною та сучасною архітектурою. В будинку є ліфт.

Вулиця Студенцька – це тиха елегантна вулиця, розташована за 5 хвилин ходьби від Головної площі. Поруч багато ресторанів, шкіл і магазинів. Розташування дозволяє скористатися чарівністю парку Планті, Джордан і забезпечує легкий доступ до громадського транспорту.

Ціна 620 000 злотих договірна

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця пропозиція.

Деталі нерухомості

Ref: 15599
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
20 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Aдмінкомісія
400 PLN
Останнє оновлення
22-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами

ціна

Ref: 15599
Ціна
620 000 PLN
Ціна/m2
31 000 PLN

Ціна 620 000 злотих договірна

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Studencka 25

City: Kraków Street: Studencka Region: Stare Miasto Level: 2 Status: existing Number of units: 24 Sale price from: 312000PLN Avg. sales price/m2: 14600PLN Rental price from: nullPLN Avg. rental price/m2: nullPLN
City: Kraków Street: Studencka Region: Stare Miasto Level: 2 Status: existing Number of units: 24 Sale price from: 312000PLN Avg. sales price/m2: 14600PLN Rental price from: nullPLN Avg. rental price/m2: nullPLN

Studencka 25 інвестиція розроблена для найвибагливіших клієнтів. Він розташований у тихій частині Старого міста, лише за декілька хвилин ходьби від Ринкової площі та річки Вісла. Історичні сходи з орнаментованою стелею, сталевими поручнями ручної роботи та підлогою, вкритою керамічною плиткою, підкреслюють історичний фон усієї будівлі. Забудова розширена з боку внутрішнього двору з житловою забудовою; оранжерея, що відноситься до історичної флігеля. Високі стелі та вікна створюють сучасний простір, який надихає навіть на найнезвичайніші дизайни інтер’єру. Завдяки використанню сучасних матеріалів забудова зберігає дуже легкий вигляд, водночас створюючи спадкоємність між історичною та сучасною архітектурою району. Своїм унікальним характером сад зобов’язаний не лише столітньому 15-метровому платану, але й дуже особливому сусідству з садами Мехоффера, які сприяють інтимності та спокою в забудові. Квартири Studencka 25 - це унікальна інвестиція, розташована в центрі Старого міста. У цьому стриманому будинку розташовані квартири різної площі; від 16м2 до 126м2. Місцезнаходження Таунхаус розташований на вулиці Студенцькій, на комфортній відстані від основних автомобільних магістралей району, поруч із міським парком Планти, Ринковою площею, Віслинськими бульварами, а також Вавельським замком....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.