Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається унікальна квартира в Żoliborz Artystyczny, в комплексі Madison Apartments

Відзначена нагородами розкішна квартира в Жолібожі. Квартира отримала нагороду «Głos Publiczności» на конкурсі польської архітектури XXL 2019 у категорії «Приватний інтер’єр».

Квартира площею 117 кв.м розташована на третьому поверсі найдальшого будинку в садибі. Вікна квартири виходять як на південний схід, так і на північний захід, що робить квартиру дуже світлою. Квартира складається з просторої вітальні з кухнею, 3 спалень, 1 кабінету, 2 ванних кімнат, 1 гостьового туалету та холу. Висота всіх кімнат приблизно 3,12 м, що робить квартиру більш просторою і дозволяє обробити квартиру високими функціональними меблями. Більшість міжкімнатних дверей вище стандартних, що додає інтер’єру елегантності та підкреслює висоту кімнат. Кожен номер має прямий вихід на терасу. Квартира виконана під елітний стандарт. Всі вбудовані меблі мають лаковані фасади та дверцята, виготовлені майстром на замовлення та відповідних розмірів. Якісна побутова техніка - це прилади Bosch. Квартира має дві великі тераси площею 17 м2 та 15,43 м2 з південно-східною та північно-західною експозицією, з видом на ліс, що забезпечує доступ до ранкового та денного сонця, а також красиві заходи сонця над верхівками дерев.

Маєток Medison Apartments повністю огороджений і охороняється цілодобово. Загальні частини садиби включають в себе: ставок в оточенні атмосферної зелені, чудові зручності та простір для найменших мешканців (дитячий клуб та відкритий майданчик), сучасний фітнес-клуб Zdrofit. Садиба оточена комплексом лісових масивів площею 44 гектари і має прямий вихід до лісу Коло. Це ідеальне місце для сімейних прогулянок з собакою, ранкових пробіжок і велосипедних прогулянок.

Маєток дуже добре сполучений з центром Варшави. ТЦ Аркадія знаходиться приблизно в 2 км від будинку. У безпосередній близькості від садиби є численні магазини, ресторани, пункти обслуговування (перукарні, маніпулятори, пошта, клініка Medicover) тощо. Садиба зручно розташована біля виїзду на швидкісну трасу S8 з вулиці Повонзковської. Залізнична станція Warszawa Powązki розташована за 900 м від маєтку. Також на території є численні зелені зони: Sady Żoliborskie, Lasek na Koło, Powązki.

Ціна 3 590 000 злотих + підземний паркінг (60 000 злотих) + складське місце (13 000 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20161
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
117 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
3
Від центру
5km
Поверх
3
Aдмінкомісія
1 500 PLN
дата оновлення
19-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 20161
Ціна
3 590 000 PLN
Ціна/m2
30 684 PLN

Ціна 3 590 000 злотих + підземний паркінг (60 000 злотих) + складське місце (13 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Żoliborz

Жолібож – мистецький район із унікальною міжвоєнною атмосферою

У 1916 році Жолібож увійшов до складу Варшави і донині є улюбленим столичними творчими людьми.

У 1916 році Жолібож увійшов до складу Варшави і донині є улюбленим столичними творчими людьми.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.