Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна квартира в селищі Марина Мокотув

Гамільтон Мей представляє на продаж елегантну квартиру з терасою та зимовим садом. Помешкання розташоване в стриманому житловому будинку в районі Марина Мокотув.

Квартира площею 160 м2 знаходиться на 3 поверсі будинку. Він складається з вітальні з каміном, яка забезпечує вихід на терасу та зимовий сад, частково відкритої кухні (повністю обладнана якісною технікою: духовка, холодильник, посудомийна машина, індукційна плита, мікрохвильова піч, численні відділення), 3 спальні (усі обладнані балконом). -розмір вікон), включаючи одну головну спальню з окремою ванною кімнатою (ванна, душ, подвійна раковина, біде та туалет) і гардеробом, додатковою ванною кімнатою (з душем, умивальником і туалетом), двома додатковими гардеробами, доступними з передпокою, і туалетом для гостей . Підлога вкрита красивим дубом та плиткою (санвузли). Висота стель - 3,05м. Всі вікна в квартирі високі і виходять на 3 сторони світу. До квартири пропонується 2 паркомісця в підземному гаражі, а також кладовка.

Житловий комплекс Marina Mokotów спроектовано APA Kuryłowicz & Associates. Його будівництво відбувалося в 2003-2006 роках і було завершено найбільшим польським забудовником - Dom Development SA. Комплекс розташований на ділянці площею 20 га, яка була добре облаштована - центральна зона вкрита зеленню. Є також ставок, з'єднаний з парком, влаштованим на стінах старої фортеці. Поряд із зеленою зоною розташовані житлові будинки диференційованого дизайну та характеру. Будинки виконані за високими стандартами та з увагою до деталей. Комплекс охороняється та контролюється.

Marina Mokotow знаходиться в престижному місці - між центром міста та аеропортом імені Шопена, з зручним доступом до обох. Неподалік знаходиться парк Поля Мокотовське та станція метро. До торговельного центру Galeria Mokotow можна доїхати на автомобілі за 7 хвилин. Це також ідеальний вибір для професіоналів, які працюють в офісному комплексі Służewiec.

Ціна 3 400 000 злотих включно з складом + 2 підземних паркінги (100 000 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з нашими представниками, щоб дізнатися більше про цю нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 16948
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
160 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
4km
Поверх
3
Aдмінкомісія
2 430 PLN
дата оновлення
10-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 16948
Ціна
3 400 000 PLN
Ціна/m2
21 250 PLN

Ціна 3 400 000 злотих включно з складом + 2 підземних паркінги (100 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Marina Mokotów

City: Warszawa Street: Racławicka Region: Mokotów Level: 7 Status: existing Number of units: 1027 Sale price from: 450000PLN Avg. sales price/m2: 10700PLN Rental price from: 1800PLN Avg. rental price/m2: 58PLN
City: Warszawa Street: Racławicka Region: Mokotów Level: 7 Status: existing Number of units: 1027 Sale price from: 450000PLN Avg. sales price/m2: 10700PLN Rental price from: 1800PLN Avg. rental price/m2: 58PLN

Hamilton May представляє престижний комплекс Marina Mokotow, розташований у центрі району Mokotow. Розбудова Марини Мокотов Житловий комплекс Marina Mokotów спроектовано APA Kuryłowicz & Associates. Його будівництво проходило в 2003-2006 роках і завершилося найбільшим польським забудовником Dom Development SA. Комплекс розташований на ділянці площею 20 га, яка гарно облаштована - центральна зона вкрита зеленню. Є також ставок, з'єднаний з парком, влаштованим на стінах старої фортеці. Поряд із зеленою зоною розташовані житлові будинки диференційованого дизайну та характеру. Будинки виконані за високими стандартами та з увагою до деталей. Комплекс охороняється та контролюється. Розташування Марини Мокотов Marina Mokotow знаходиться в престижному місці - між центром міста та аеропортом імені Шопена, з зручним доступом до обох. Неподалік парк Поля Мокотовське та станція метро. До торговельного центру Galeria Mokotow можна доїхати на автомобілі за 7 хвилин. Це також ідеальний вибір для професіоналів, які працюють в офісному комплексі Służewiec. Апартаменти в Марина Мокотов Marina Mokotow складається з різних видів будівель. Житлові будинки різної площі та висоти - від 3 до 7 поверхів. Також є напівквартирні та окремі будинки. Розмір нерухомості коливається від невеликих квартир площею 37 м2 до особняків площею 600 м2. Загальна інформація про Марину Мокотов Marina Mokotow - це тихий і добре облаштований комплекс, який є одним з найпрестижніших у Варшаві - незважаючи на плин років, він все ще дуже популярний серед власників та орендарів....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.