Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається половина кам'яниці з великим садом біля Вольського лісу

Hamilton May з радістю представляє на продаж половину багатоквартирного будинку площею 98 м2 (включно з великим підвалом) з садом площею 7 соток, розташованого в унікальному місці, біля підніжжя пагорба Святої Броніслави у Волі Юстовській.

Пропозиція продажу включає нижній поверх будівлі та перший поверх з окремою частиною саду. Додатково до квартири входить частина мансарди площею 12 м2. Дана площа складається з вітальні з кухнею, двох спалень, ванної кімнати з ванною, гардеробної (загальна площа квартири 67 м2) та першого поверху з двома кімнатами (31 м2), які на даний момент оформлені як пральня. Зі спальні та вітальні є виходи на балкони, з яких відкривається гарний вид на панораму Кракова. Одна зі спалень має площу бл. 27 м2 і оточений оригінальними еркерами. Кухня повністю обладнана. Багатоквартирний будинок оточений зеленню і дуже привабливо розташований на пагорбі. Власники мають право користування ділянкою, площа якої 7 кв. Також є можливість паркуватися на закритій території будівлі.

Будівля 1935 року побудови, останніми роками частково реконструйована. В будинку замінено всю інсталяцію та утеплено фасад навколо проданого приміщення.

Представлена нерухомість розташована в початковій частині Воли Юстовської, недалеко від Блоні та центру Кракова. Це ідеальне місце для людей, які шукають відпочинку серед зелені та близькості до міста. В районі є прогулянкові зони, численні магазини, дитячі садки та школи.

Ціна 1 890 000 злотих договірна, включаючи наземну автостоянку, включно зі складом

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 10079
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
67 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
1 PLN
Останнє оновлення
23-04-2024
Балкон
Сад
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 10079
Ціна
1 890 000 PLN
Ціна/m2
28 209 PLN

Ціна 1 890 000 злотих договірна, включаючи наземну автостоянку, включно зі складом

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

City: Kraków Street: Vlastimila Hofmana Region: Zwierzyniec Subregion: Wola Justowska Distance to centre: 2 km Price: 1890000 PLN Bedrooms: 2 Bathrooms: 1 Size: 67m2 Price/m2: 28209 PLN - plan

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.