Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира на Pasaż Wiecha, з видом на Палац культури

Hamilton May пропонує до продажу двокімнатну квартиру в самому центрі міста. Ідеально підходить для короткострокової оренди.

Квартира площею 47,5 м2 розташована на 4 поверсі будинку – це кутова квартира з південно-західною орієнтацією. Майно включає в себе; вітальня (13м2), дві менші кімнати (по 11м2), окрема кухня (6м2), ванна кімната з туалетом та душем (3,5м2), а також хол. В одній зі спалень також є балкон з видом на Палац культури.

Квартира знаходиться в будинку 1964 року, побудованому за технологією Frame H. Облицьований камінням передпокій будівлі дуже презентабельний, як і до того ж доглянуті сходи.

Помешкання розташоване в самому центрі Варшави на Pasaż Wiecha, поруч зі знаменитою вулицею Chmielna та між двома станціями метро – Centrum і Świętokrzyska.

Ціна 1 190 000 зл

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про перегляд цієї унікальної власності.

Деталі нерухомості

Ref: 17811
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
48 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
0km
Поверх
4
Aдмінкомісія
720 PLN
Останнє оновлення
25-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 17811
Ціна
1 190 000 PLN
Ціна/m2
24 792 PLN

Ціна 1 190 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.