Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна квартира з прекрасним видом на столицю, розташована на 30 поверсі інвестиційного Złota 44

Гамільтон Мей представляє унікальну двокімнатну квартиру з чудовим видом на центр міста, розташовану на 30 поверсі престижного комплексу Złota 44. Квартира виконана за найвищим стандартом.

Квартира виконана в нью-йоркському стилі, потрапити в неї можна через елегантний хол з численними вбудованими шафами, що веде у простору вітальню з видом на центр міста. Квартира загальною площею 159 м2 складається з красивої великої спальні (вихідна на південь), гардеробної, головної спальні з окремою ванною кімнатою, двох додаткових великих спалень із спільною ванною кімнатою, вітальні з дивовижним видом на місто. горизонт, окремо їдальня, кухня та гостьовий санвузол. Квартира сучасна та комфортна; він був розроблений з увагою до кожної деталі. Пропонується до продажу власне паркомісце в підземному гаражі, а також кладова та винний льох.

Złota 44 – найвища будівля у Варшаві; розміром 192 м, він складається з 52 рівнів, які містять майже 300 унікальних квартир. Стандарт обробки та зручності, наявні в будинку, задають новий еталон для житлових будинків у Польщі.

Złota 44 знаходиться поруч із вулицями Emilii Plater і Złota, у безпосередній близькості від Центрального ділового району, Центрального залізничного вокзалу, торгового центру Złote Tarasy та Палацу культури і науки. Громадська комунікація в районі відмінно розвинена і супроводжується численними автобусними і трамвайними зупинками (а також поруч знаходиться станція метро). У районі є широкий вибір закладів обслуговування, ресторанів і кафе, клубів і пабів, театрів і кінотеатрів.

Ціна 9 600 000 злотих договірна + додаткове підземне паркування (250 000 злотих ) + додаткове місце для зберігання (150 000 злотих )

Hamilton May запрошує вас відвідати наші офіси та отримати більш детальну інформацію або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 17770
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
159 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
3
Від центру
1km
Поверх
30
Aдмінкомісія
5 500 PLN
Останнє оновлення
26-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Басейн
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 17770
Ціна
9 600 000 PLN
Ціна/m2
60 377 PLN

Ціна 9 600 000 злотих договірна + додаткове підземне паркування (250 000 злотих ) + додаткове місце для зберігання (150 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Унікальна квартира з прекрасним видом на столицю, розташована на 30 поверсі інвестиційного Złota 44 - plan

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Złota 44

City: Warszawa Street: Złota Region: Śródmieście Level: 52 Status: existing Number of units: 287 Sale price from: 3000000PLN Avg. sales price/m2: 41000PLN Rental price from: 10500PLN Avg. rental price/m2: 150PLN
City: Warszawa Street: Złota Region: Śródmieście Level: 52 Status: existing Number of units: 287 Sale price from: 3000000PLN Avg. sales price/m2: 41000PLN Rental price from: 10500PLN Avg. rental price/m2: 150PLN

Hamilton May представляє житловий будинок «Złota 44» - розкішну та дуже бажану житлову вежу, розташовану в самому центрі Варшави. Złota 44 Złota 44 є найвищим житловим будинком у Варшаві - вежа заввишки 192 м складається з 52 рівнів, на яких розміщено майже 300 унікальних квартир. Стандарт обробки та зручності, наявні в будинку, задають новий еталон для житлових будинків у Польщі Złota 44 спроектував один із найвідоміших архітекторів світу – Даніель Лібескінд. Будівля була створена з інноваційним дизайном і матеріалами - всі елементи фасаду були виготовлені вручну, а технологія забезпечує найвищі стандарти енергоефективності та зниження рівня шуму. 8-й поверх будинку надає своїм мешканцям понад 1400 м2 рекреаційної та ділової зони, яка включає: 25-метровий басейн, тренажерний зал, сауну, масажні кімнати, а також приватний кінотеатр, відкрите джакузі та простору терасу. Також для мешканців є винний льох та два конференц-зали. Złota 44 – найпрестижніша адреса в Польщі. Поєднання його дизайну, якості та чудових зручностей створює неперевершену комбінацію. Центральне розташування та панорамні вікна відкривають захоплюючі краєвиди з вікон квартир - панорама включає Палац Культури та Науки та бізнес-центр з офісними будівлями, а також Саський парк, Старе місто, Національний стадіон та річку Вісла. Розташування Złota 44 Złota 44 знаходиться поруч із вулицями Emilii Plater і Złota, у безпосередній близькості від Центрального ділового району, Центрального залізничного вокзалу, торгового центру Złote Tarasy та Палацу культури і науки. Громадська комунікація в районі відмінно розвинена, поруч знаходиться безліч автобусних і трамвайних зупинок, станція метро. У цьому районі є широкий вибір закладів обслуговування, ресторанів і кафе, клубів і пабів, театрів і кінотеатрів. Апартаменти в Złota 44 Złota 44 складається з 287 квартир площею від 60 до понад 400 м2. Дизайн будинку робить кожну квартиру унікальною та індивідуальною. Відома лондонська компанія Wood Bagots interior designs подбала про оздоблення квартир, запропонувавши 9 варіантів дизайну інтер’єру. Усі квартири мають панорамні вікна, а на верхніх поверхах розташовані пентхауси до 3 рівнів. Загальна інформація про Złota 44 Завдяки своїй унікальності, розташуванню та стандартам обробки, Złota 44 є найрозкішнішим житловим будинком у Польщі та встановлює нові стандарти. Гамільтон Мей хотів би запросити всіх зацікавлених осіб зв’язатися з їхніми офісами, щоб отримати більш детальну інформацію щодо квартир, доступних на Złota 44....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.