Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора 3-кімнатна квартира з балконом та 2 гаражними місцями в Дембниках в Кракові

Гамільтон Мей представляє на продаж привабливу 3-кімнатну квартиру з 2 паркувальними місцями в Ручаї.

Представляємо трикімнатну квартиру площею 66 м² в сучасному будинку по вул. Пільц (Ручай). Квартира складається з просторого холу з великою кількістю гардеробних та складських приміщень, обладнаного пультом сигналізації; світла ванна кімната з душем, шафами, пральною машиною і так званим біде; простора спальня з двоспальним ліжком, шафою і двома тумбочками, друга спальня або кабінет, обладнана розкладним ліжком, великою шафою, вітальня, поєднана з кухнею, світла та простора з виходом на балкон. , обладнана зручним кутовим диваном та повністю обладнаною кухнею (побутова техніка). посудомийна машина, холодильник з морозильною камерою, духовка, мікрохвильова піч).

До квартири входить кладова кімната на цьому ж поверсі та є можливість придбати два окремих паркомісця в підземному гаражі (кожне місце за 60 000 злотих).

Будинок введений в експлуатацію в 2017 році. розташований в добре забудованому житловому масиві з дитячим майданчиком і зеленню. Є ліфт і підземний гараж.

Розташування привабливе, легкий доступ до "швидкої", зручний денний та нічний транспорт. У маєтку є численні дитячі садки, школи, магазини. Поруч знаходиться кампус Ягеллонського університету. Близьке розташування зелених зон, велодоріжок та пішохідних маршрутів є безсумнівними перевагами розташування. Близькість торгових центрів та магазинів для мешканців.

Ціна 1 122 000 злотих, включаючи складське приміщення + опціонально 2 підземні паркінги (60 000 злотих)

Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться з Hamilton May, щоб організувати презентацію.

Деталі нерухомості

Ref: 20248
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
66 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
6km
Поверх
3
Aдмінкомісія
1 053 PLN
Останнє оновлення
26-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 20248
Ціна
1 122 000 PLN
Ціна/m2
17 000 PLN

Ціна 1 122 000 злотих, включаючи складське приміщення + опціонально 2 підземні паркінги (60 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Dębniki

Dębniki – плутанина нового і старого

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

Величезний житловий район, зосереджений навколо ультрасучасного конгрес-центру ICE, приховує багато модерністських закутків.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.