Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

2 кімнатна квартира в самому центрі Старого міста Кракова

Hamilton May представляє квартиру високого стандарту, розташовану в відремонтованому багатоквартирному будинку з ліфтом на Sw. Tomasza Street всього в декількох хвилинах від головної площі Кракова.

Квартира площею 109 м2 складається з 3 кімнат, окремої кухні та 2 ванних кімнат. Приміщення виконане за високим стандартом, має висоту 3,7 м, що разом із збереженими дерев'яними перекриттями надає йому унікальний характер. Наразі приміщення пристосоване під офіс, але можна легко відновити житлову функцію.

Квартира розташована в нещодавно відремонтованому житловому будинку з новими ліфтами та інсталяцією. В будинку центральне опалення за рахунок газового котла в підвалі.

Будівля розташована на вулиці Sw Tomasza всього в декількох метрах від головної площі Кракова. Розташування ідеально підходить як для житлових, так і для комерційних цілей в залежності від потреб власника.

Ціна 3 000 000 злотих договірна

Запрошуємо всіх бажаючих звертатися до нас в офіс для домовленості про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 12159
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
109 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
w centrum
Поверх
1
Aдмінкомісія
1 250 PLN
Останнє оновлення
24-04-2024
Ліфт

ціна

Ref: 12159
Ціна
3 000 000 PLN
Ціна/m2
27 523 PLN

Ціна 3 000 000 злотих договірна

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.