Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальний будинок в оточенні зелені, розташований на красивій тихій ділянці

Гамільтон Мей із задоволенням представляє справді єдиний у своєму роді, чарівний і зручний будинок з п'ятьма спальнями та додатковими кімнатами, які можна використовувати відповідно до власних потреб, розташований на тихій, стриманій вулиці біля проспекту Каштанова.

Представлений будинок дуже просторий, має 4 поверхи і пропонує площу бл. 400 м 2 .

Світлий підвал помешкання має велике підсобне та рекреаційне приміщення, обладнане приватним тренажерним залом, спальнею та ванною кімнатою (можна використовувати як пральню) та гаражем.

На першому поверсі розташована частково відкрита кухня, їдальня з терасою, туалетна кімната, дуже простора засклена вітальня з іншою терасою та виходом в сад, а також гардероб. Над вітальнею розташована антресоль (яка може бути оформлена як кабінет або бібліотека).

На першому поверсі три спальні з балконами, з яких відкривається вид на місцеву зелень і дерева, гарна ванна кімната з прямим виходом в одну зі спалень, душова кімната і комори.

На верхньому поверсі будинку є ще 5 спальня з балконом разом з додатковим простором і ванною кімнатою, яку можна облаштувати як кабінет або гостьову кімнату. Нерухомість частково мебльована. Газове опалення.

Це затишне помешкання ідеально підходить для тих, хто цінує тишу та спокій.

Будинок здається з 1 вересня 2024 року.

Будівля розташована на повністю забудованій, оточеній деревами ділянці площею 7,5 ар.

Будинок розташований в одному з найпопулярніших, чарівних районів Кракова; в околицях Aleja Kasztanowa , серед історичних резиденцій Wola Justowska. За 2 хвилини ходьби від будинку розташована автобусна зупинка, звідки ходить багато автобусних маршрутів, які прямують до самого центру міста. До лісу 350м. Швидкий доступ до аеропорту або траси А4. Територія оточена зеленню; це дуже чарівно і тихо.

Ціна 12900 злотих на місяць + комунальні (2250 злотих) включаючи гараж (будинок)

Hamilton May запрошує вас відвідати наші офіси та отримати більш детальну інформацію про цю унікальну нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 15182
Місто
Мікрорайон
Площа
400 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
4
Від центру
6km
Кількість поверхів
4
Розмір земельної ділянки
750 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
31 2024
Останнє оновлення
09-05-2024
Сад
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Приватна парковка

ціна

Ref: 15182
Ціна за місяць
12 900 PLN
Ціна/m2
32 PLN

Ціна 12900 злотих на місяць + комунальні (2250 злотих) включаючи гараж (будинок)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.